Szórakozás

Muri Enikő Szijjártó Péterrel fotózkodott a Fidesz tihanyi fesztiválján

rtl
rtl
Korábban már elmondta, szimpatizál a kormánnyal.

A napokban tartották Tihanyban a Fidesz egyik legfontosabb közösségi-politikai rendezvényét, a Tranzit Fesztivált. Orbán Viktor miniszterelnök például tíz év után látogatott el újra a fesztiválra, és még előadást is tartott. Itt fotózkodott Gáspár Győzővel.

Nem a Romantic énekese volt az egyetlen celeb a helyszínen. Noha Muri Enikő nem tagja a Fidesznek, mint például a showman, ő is a helyszínen tartózkodott. Ám ő nem a miniszterelnökkel, hanem Szijjártó Péterrel lőtt közös képet.

A hétvége margójára

– írja egy smiley kíséretében. Muri többször feltűnt már fideszes politikusok környékén például az előző választáskor, kint volt a Békemeneten, és azt is lenyilatkozta már, hogy szimpatizál a kormánnyal.

Igen, számomra szimpatikus, amit a kormány képvisel, hogy a béke, a biztonság és a kiszámíthatóság a legfontosabb legyen továbbra is mindannyiunk életében. Mindemellett az emberi jólét, a családok és a munka támogatása az elsődleges a legnagyobb világjárvány és háború idején is. Az oldalamon soha nem tettem ki olyan posztot, ami a politikáról szólna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Muri Enikő (@murieniko) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik