Szórakozás

Istenes Bence a gyerekvállalásról: Korábban nem tudtam volna megbirkózni azzal a feladattal, amit egy kislány ad

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Sok mindent fel kellett dolgoznia a saját gyerekkorából, mire elkezdte azt érezni, készen állna arra, hogy kislány érkezzen a családjukba.

Az IstenEst legutóbbi adásában Istenes Bence a gyerekvállalásról is beszélgetett a vendégeivel: Kovácsovics Fruzsinával például megegyeztek abban, hogy az énekesnőnek valószínűleg fia születik majd, ő maga is úgy érzi ugyanis, hogy a sok női energia után, amivel az elmúlt években találkozott, sokkal inkább azokkal lenne dolga, amik egy kisfiú felneveléséhez szükségesek. A műsorvezető szerint a gyereknevelés egyfajta feladat, amivel kapcsolatban elmondta, szerinte annak is jó oka van, hogy neki fiai születtek.

Szerintem ezek feladatok. Például én tökre hiszem, hogy nekem azért nem kislányom lett – másodjára sem– , mert volt egy csomó dolog az életemben, amik miatt éreztem, hogy nem tudnék tiszta fejjel kezelni egy kislányt. Olyan gátak voltak még bennem, akár a féltékenységtől kezdve… hogy azt éreztem, még nem jött el az idő, hogy meg tudjak birkózni azzal a feladattal, amit egy kislány ad

– magyarázta Istenes.

Azt a fajta féltést, odafigyelést, szabadjára engedést. Túlságosan lekorlátoztam volna a kislányomat, őrjítően odafigyelős lettem volna az én szorongásaim miatt, amiket gyerekkoromból hozok. Szerintem akkor, mondjuk hét éve, amikor Nátán született, nem tudtam volna még ezzel megbirkózni. Most kezdem azt érezni, hogy már helyretettem annyi mindent az életemben, és annyi mindent feldolgoztam, hogy most már készen állnék rá, hogy esetleg ha még lenne mondjuk gyerekem, akkor ő lehetne kislány

– tette hozzá.

A szóban forgó adást, amiben egyébként Frohner Fecó is felidézte egy kellemetlen, masszázsszalonhoz fűződő élményét, ide kattintva lehet meghallgatni.

Kapcsolódó
„Én nem erre fizettem be” – Frohner Fecó felháborodott, amikor a masszőze egyszer csak meztelenre vetkőzött mellette
Arról is beszélt nemrég az IstenEstben, mi volt a legdurvább internetes pletyka, amit magáról olvasott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik