Szórakozás

„Én nem erre fizettem be” – Frohner Fecó felháborodott, amikor a masszőze egyszer csak meztelenre vetkőzött mellette

RTL
RTL
Arról is beszélt nemrég az IstenEstben, mi volt a legdurvább internetes pletyka, amit magáról olvasott.

Az IstenEst legújabb adásában Frohner Fecó is a meghívott vendégek között volt. A fodrász egyebek mellett arról is beszélt a műsorban, mi volt az egyik legdurvább pletyka, amit a Redditen olvasott magáról.

Ezek az agyament emberek, nem is tudom, hogy van ennyi idejük. Kitalálnak egy olyan sztorit, hogy én még anno a barátnőmmel azért szakítottam, mert ránk nyitott, és éppen egy férfival voltam. Olyan agyament dolgok…

– magyarázta Frohner, aki később egy igencsak kellemetlen, masszázs közben szerzett élményét is megosztotta a nézőkkel. Mint mondta, egyszer egy olyan szalonban járt, ahol nem beszélte a közös nyelvet a vele foglalkozó masszőzzel, így csupán a felháborodottságával tudta jelezni neki, hogy nem szeretne erotikus masszázst kapni tőle.

Azt vettem észre, hogy egyre följebb masszíroz. Nem értettem, furi volt az egész szituáció. Lekapcsolta a villanyt ilyen hangulatfényre, és levette a felsőjét, a nadrágját, full pucéran ott állt mellettem. Nagyon durva volt. Felháborodtam, és mondtam, hogy köszönöm szépen

– emlékezett vissza a fodrász, aki az eset után rögtön a recepcióra sietett, ott viszont senkit sem talált.

Mondani akartam, hogy ne haragudjon, én nem erre fizettem be.

Frohner hozzátette, szerinte nem a nyelvi korlátok miatt járhatott volna neki a plusz szolgáltatás, ő ugyanis emlékei szerint mindössze egy teljes aroma masszázst kért.

A teljes adást ide kattintva lehet meghallgatni..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik