Szórakozás

VV Piros a ValóVilágról: Utána nagyon durván visszaesett az önbizalmam, semmi önértékelésem nem volt

RTL
RTL
Most A Konyhafőnökben igyekszik bizonyítani.

A Konyhafőnök tegnap debütáló jubileumi évadának első epizódjában VV Piros is feltűnt: az egykori reality-szereplő tűzfújással és tűznyeléssel nyűgözte le a zsűrit, akik nemcsak továbbjuttatták, de Rácz Jenő egyből helyet is biztosított neki a csapatában, amikor átadta neki a piros köpenyt.

VV Piros ma a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, nem kifejezetten a főzőverseny miatt tanulta be az említett mutatványokat, hiszen már serdülőkora óta foglalkozik tűzművészettel.

Amúgy is, körülbelül 13 éves koromban kezdtem el tűzzsonglőrködni. Mai nap ugye már csak hobbiszinten. De mindig is érdekeltek az extrémebb dolgok, úgyhogy ezt is megtanultam. Szeretem bővíteni a tudástáramat

– mondta a versenyző, aki saját bevallása szerint a tegnapi adásban látta először, milyen arccal nézte végig a zsűri az előadását, benne ugyanis annyira dolgozott az adrenalin, hogy egyáltalán nem figyelte őket, csak azt, hogy ő maga mit csinál éppen.

VV Pirost egyébként a ValóVilág legutóbbi szériájában ismerhette meg az ország, ahonnan elsőként távozott – legalábbis párbaj útján, előtte ugyanis VV Laminnak kellett mennie, akit a viselkedése miatt kiszavaztak a nézők. Az egykori villalakó ma arról is beszélt, milyen hatással volt a valóságshow az önbizalmára.

Alapból a villa után nekem nagyon-nagyon durván visszaesett az önbizalmam, semmi önértékelésem nem volt. Úgy is voltam vele, hogy nem fogok kötényt kapni, de azért is meg akartam mutatni, bennem volt az adrenalin. Viszont a végén, mikor jöttek kóstolni, már úgy voltam, hogy hát, így nem fogok kötényt kapni. És mikor megkaptam még hozzá az aranygombot is, nekem az egy teljes sokk volt

– emlékezett vissza.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik