Szórakozás

Elsőre Rácz Jenő és Fördős Zé sem ismerte fel közös exüket A Konyhafőnök válogatóján

RTL
RTL
Fördős próbálta kicsit menteni a helyzetet, és beállt segíteni a versenyző mellé.

Már korábban kiderült, hogy A Konyhafőnök idei válogatóján feltűnik egy nő, aki korábban Fördős Zével és Rácz Jenővel is randizott korábban. Pintér Vivien elmondása szerint mindkét séffel a Facebookon ismerkedett meg, de személyesen is találkozott velük.

Jenővel egyszer-kétszer találkoztunk, Zével már egy picit összetettebb volt a dolog. Vele úgy éreztem, jól működik, aztán mégiscsak eltűnt. Nem beszéltük meg

mondta el a műsorban a modellként dolgozó nő.

Közös múltjuk ellenére elsőre egyik zsűritag sem ismerte fel őt, mikor belépett a stúdióba. Rácznak aztán öt évvel ezelőttről derengeni kezdett a nő.

Akkor valószínűleg mi már ismertük egymást, és ugyanazzal a csajjal randiztunk. Ez így szürreális

– fordult kollégájához, akivel kezet is ráztak ennek örömére.

A múltbéli történések felgöngyölítése után Fördős azzal próbálta jóvátenni, hogy annak idején se szó, se beszéd eltűnt Pintér életéből, hogy beállt mellé segíteni a tálaláskor.

Nekem csak az a durva, hogy ugyanaz a csaj bukott rám, mint a Zére

– mondta közben Rácz Sárközi Ákosnak.

Pintér Vivien a főzése után elmondta, kicsit kellemetlennek érezte a szituációt, de szerinte a séfeknek még kellemetlenebb volt. Fördős Zé is nyilatkozott utóbb, ő azt mondta:

Bevallom őszintén, egy kicsit lelkiismeretfurdalásom volt, meg úgy elszégyelltem magam, mert hogy a Vivit nem ismertem föl. Nyilván most mentegetőzhetek, hogy több mint öt évvel ezelőtt egyszer randiztunk, de azért mégis ez egy kellemetlen szitu. Azt gondolom, hogy mindent, amit egy ilyen furcsa helyzetben egy férfi megtehet, mint azt, hogy beálltam mellé, ezzel próbáltam egy kicsit menteni a helyzetet. Nagyon remélem, hogy nem sértődött meg, és nagyon remélem, hogy aztán meg tudja mutatni, hogy itt van a helye a versenyben. Azért azt is szögezzük le, hogy itt nem arról lesz szó, hogy a Vivit mostantól kezdve én majd folyamatosan támogatom, de egy kis kezdő lökést ilyen szempontból kapott, aztán innen most már rajta a sor.

A versenyző végül kapott kötényt, így továbbjutott a versenyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik