Szórakozás

„Két hét után szó nélkül eltűnt” – A Konyhafőnök új évadának egyik versenyzője korábban két zsűritaggal is randizott

Egyikük igencsak megbántotta.

Ma este veszi kezdetét A Konyhafőnök jubileumi évada, melyben a műsor egyik előzetese szerint egy olyan versenyző is feltűnik majd, aki korábban Fördős Zével és Rácz Jenővel is randizott.

Mint kiderült, a nőt Viviennek hívják, nemrég pedig a Blikknek mesélt arról, pontosan milyen kapcsolat is volt közte és a zsűritagok között a múltban. Elmondása szerint mindkettőjükkel a Facebookon ismerkedett meg, először Fördős Zével kezdtek el beszélgetni, méghozzá igen hosszasan, a gasztroblogger ugyanis annyira elfoglalt volt akkoriban, hogy gyakran az utolsó pillanatban mondta vissza a találkozóikat.

Végül egy gasztronómiai rendezvényen futottunk össze, s végre személyesen is sikerült megismerkednünk. Ezt követően volt még egy rövid randink, ám a harmadik találkozónkon sikerült igazán közel kerülni egymáshoz. A nála töltött randi után Zé lelkesnek tűnt. Azt mondta, szeretné, ha komolyabb irányt venne az ismerkedésünk, ami jólesett és őszintén szólva kicsit bele is éltem magam abba, hogy ebből még lehet valami. Ám ez összesen két hétig tartott, amikor arra került a sor, hogy egyeztessük a következő randinkat, egy szó nélkül eltűnt és soha többé nem írt vissza. Igazán rossz érzés volt, főleg mert korábban elmondtam neki, mennyire érzékeny lány vagyok és milyen fontos számomra az őszinteség. Sajnos, épp ezt nem tudta megadni nekem

– árulta el Vivien, aki később Rácz Jenővel is találkozgatott.

Szintén a Facebookon ismerkedtünk meg, majd hamar eljutottunk az első találkozóig, de nem volt meg kettőnk között a szikra, még egy csók sem csattant el köztünk. Végül a második találkozón abban maradtunk, nem folytatjuk az ismerkedést. Számomra ez pozitív volt, Jenő végtelenül kulturáltan és korrekten viselkedett, jó érzésekkel gondolok rá

– mondta a séfről.

A történetek kapcsán a Blikk a zsűritagokat is megkereste, akik maguk is alátámasztották a versenyző szavait. Fördős Zé hozzátette, nagyon sajnálja, hogy nem zárták le rendesen azt, ami kettejük között történt, de mint mondta, a stúdióban megpróbája valahogy jóvá tenni a dolgot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik