Szórakozás

Megérkeztek a hivatalos fotók Tóth Vera és Pauli Zoltán esküvőjéről

Schumy Csaba
Schumy Csaba
Az énekesnő hosszú interjúban mesélt arról, hogyan élték meg a férjével az ő nagy napjukat.

Tóth Vera és Pauli Zoltán augusztus elején házasodtak össze. Az esküvőjüket kis híján elmosta az eső, az utolsó napokban tették át a helyszínt Palkonyáról Szentendrére. Az énekesnő most a Secret Stories magazinnak mesélt arról, hogyan élte meg a nagy napot.

Mint mondta, ha az esküvő a rossz idő miatt elmaradt volna, üresség maradt volna bennük a párjával, ami nem tudja, milyen irányba fordulhatott volna el.

A sok éves megpróbáltatásnak, önismereti tréningnek, tapasztalásnak volt ez az ünnepe. Egy hangos szó nem volt az 5 év alatt köztünk. Ebben az igenben nagyon sok kínlódás volt. Nem a kapcsolatunkban, hanem külön-külön

– fogalmazott.

A menyasszonyi ruháját illetően azt mondja, rettegett attól, hogyan fest majd egy hatalmas, világos darabban, amikor viszont meglátta magát benne, majd’ sírva fakadt örömében.

Azt éreztem, hogy én is tudok szép lenni. Hiszen amikor évek óta a testeddel küzdesz, lefogysz, próbálod tartani, és az egész életed arról szól, hogy egyes újságok szerint ronda és kövér vagy, ezt pedig megkapod a környezetedtől is, az trauma, trauma, trauma. Így amikor megláttam, csak hálát éreztem.

Az énekesnő hozzátette, tapasztalatai szerint az emberek szeretik, ha pozitív sztorikból táplálkozhatnak, és úgy véli, az övék éppen ilyen a férjével.

Ha volt egy lány, aki 50 kilós túlsúllyal élte az életét, majd megtalálta a sármos Pauli Zolit, aki nemcsak jó pali, de ennyire jófej is, és úgy van rendben, ahogyan van, sőt, ez a lány még le is fogy 50 kilót, akkor ez reménysugarat ad a többieknek is. Ad egy töltetet az embereknek, hogy ők is meg tudják csinálni

– mondta a magazinnak.

A teljes interjú, illetve az esküvői fotók ide kattintva érhetők el.

Tóth Vera egyébként a minap a közösségi oldalán írt arról, hogy a sok szervezés és a családjukban történt események ellenére is nagyon boldogok a férjével, és családilag mindent megoldanak majd, hiszen összetartanak – a Tóth család életében ugyanis komoly változás következett be az elmúlt időszakban, az énekesnő húgának, Tóth Gabinak ugyanis véget ért a házassága Krausz Gábor séffel.

Kapcsolódó
Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítós posztjaiban van egy jelentős különbség
Mindössze egyetlen mondat, amit Krausz odaírt, de az énekesnő nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik