Szórakozás

A közösségi médiából tudta meg a brit nő, hogy férje újraházasodott – egy férfivel

Annak ellenére, hogy még ők is házasok voltak.

Egy brit nő a közösségi médiából értesült róla, hogy volt férje újraházasodott, annak ellenére, hogy tőle még nem vált el – írja a Nottinghamshire Post.

Colin Parsons már különvált korábbi feleségétől, Susantól, de jogilag még nem váltak el, mikor a brit férfi újraházasodott egy másik férfivel, és Marcus Wildra változtatta a nevét.

Wild 2003-ban vette el feleségét, akitől 2016-ban különvált, de hivatalos válásra nem került sort. Habár új házasságkötésekor az anyakönyvvezető tájékoztatta, hogy bűncselekményt követ el, ha hamis adatok ad meg, a férfi már új nevét használta és elváltnak vallotta magát.

Wild felesége korábban is gyanította, hogy férje a férfiakhoz is vonzódik, de ez nem volt egy kimondott dolog kettőjük között – ennek fényében érthető, hogy a nőt meglepte, mikor a közösségi médiában meglátta férjének esküvői fotóit. Ezután megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot, hogy minél hamarabb váljanak el, de nem kapott választ, így bírósághoz fordult.

Az 53 éves Wildot hónapokig nyomasztotta a bírósági eljárás, és szégyellte magát a történtek miatt, de mostanra jogilag is elvált volt feleségétől, és változatlanul boldog kapcsolatban él új párjával.

A bigámia bűncselekményéért, amelyet elismert, három hónap börtönbüntetést szabtak ki rá, két évre felfüggesztve.

Marcus Wild és Susan ügye szinte eltörpül a bigámia miatt börtönt is megjárt Emily Horne hét esküvője mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik