Élet-Stílus

Legutóbbi párja kitálalt a hírhedt brit házasságszédelgőről – miután őt is megcsalta

A férfi leleplezte a bigámia miatt már börtönt is megjárt nőt.

Egy Wayne Harper nevű brit férfi elmesélte a Sun magazinnak, hogy volt barátnője, Emily Horne annak ellenére csalta meg, hogy a férfi elfogadta a nő öt korábbi házasságát.

A 43 éves nyílászáró-szerelő Harper és Horne kapcsolata egy kórházban kezdődött, ahová a férfi egy biciklis baleset után került, Horne pedig egy kisebb műtét után lábadozott. A kórházból már mindketten Harper lakásába mentek, ahol a nő további 18 hónapig lakott, miután azt mondta a férfinak, hogy nincs hová mennie. Horne egy ponton túl mindent bevallott Harpernek – mesélt neki felnőttfilmes múltjáról, valamint arról, hogy öt korábbi házassága miatt épp rendőrségi eljárás alatt áll. A férfi ezekután még mindig azt gondolta, hogy mindenki megérdemel egy esélyt az újrakezdéshez, és biztosította Horne-t, hogy mellette fog állni, ha börtönbe kerülne.

Hétszer házasodott

Horne 18 évesen ment hozzá első férjéhez, akivel néhány hónap után szakítottak, majd a nő három évvel később, 1999-ben házasodott össze Emily Lecont néven második férjével. Ezután Emily új férje egyik barátjával folytatta a sort, akivel már jegyben jártak, amikor a nő összeházasodott valaki mással.

Nem sokkal a harmadik férje után egy kalauzra esett a választása, aki sms-ben kérte meg a kezét.

Ebben az időben indult ellene az első eljárás, miután meggyanúsították bigámia vádjával. A nőt végül 2004-ben hat hónapra börtönbe zárták, amikor a kalauzként dolgozó férje, James Matthews egyik barátjának a házába költözött, és Matthews megtette a feljelentést.

2007-ben Emily ismét házasságot kötött, ezúttal Ashley Bakerrel, akit egy masszázsszalonban dolgozva ismert meg. Ötödik férjének a nászútjukon vallotta be előző házasságait, valamint azt hazudta neki, hogy rákbeteg, de a férfi ennek ellenére vele maradt még egy ideig.

Emily 2009-ben került ismét börtönbe, ekkor 10 hónap letöltendőt és 2 év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, de ez sem állította meg abban, hogy 2010-ben, majd 2012-ben megkösse hatodik és hetedik házasságát, illetve további párhuzamos kapcsolatokat folytasson ez idő alatt.

Hetedik házassága akkor ért véget, mikor Hornet letartóztatták, miután férje személyazonosságát felhasználva próbált vényköteles gyógyszerekhez jutni. Végül felfüggesztett börtönbüntetésre és közmunkára ítélték pszichiátrián diagnosztizált személyiségzavarának a fényében.

Öt férjem van

A nő életéről dokumentumfilm is készült „A bigámista mennyasszony: Öt férjem van” címmel 2009-ben. A bigámai a poligámiával ellentétben bűncselekménynek számít. Míg a poligámiában élők házastársai tudnak egymásról és a kultúrájuk legitimálja a további házasságkötéseket, addig a bigámiában élők a törvények megkerülésével kötik meg újabb házasságaikat, anélkül hogy az előző partnerüktől elválnának, vagy erről beszámolnának az előzőknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik