Szórakozás

„Ez nem egy pszichiátriai beszélgetés!” – Puskás Petiék is kiakadtak azon, ahogy Lukács Miki Danics Dórával beszélt

Az énekesnőnek sem jött be a színész stílusa.

A Celebrandi legutóbbi adásában egymással randiztak a hírességek. Amíg viszont a Frohner Fecó-Jázmin Viktória, és a Bogdányi Titanilla-Papp Zsombor párosok igencsak jól érezték magukat egymás társaságában, Danics Dóra és Lukács Miklós már kevésbé.

A kutya a lelki társad, ami szerintem a te korodban nem feltétlenül jó. Én azt gondolom, hogy bizonyos kor fölött oké, rendben, egy özvegy, Diószegi, nem tudom, Béláné, lehet hogy jó, ha egy kutyát tekint lelki társnak, de szerintem ez egy pótcselekvés. A társ hiányának az egyik jele, illetve talán valamilyen fajta bizalmatlanság is a világ, illetve az ellenkező nem irányába, ami miatt kutyázol és te vagy a kutyás lány

– elemezte az Danicsot Lukács, mire előbbi közbevágott, mondván, érdekesnek tartja, hogy amikor a színésznek három pozitív tulajdonságát kellett volna felsorolnia, az nem ment neki ilyen könnyen. Utóbbi ezt hallva azzal védekezettet, ő csak segíteni akart a monológjával.

Lukács hamar visszatért a kutya-témához, és arról kezdte kérdezni az énekesnőt, miért nem hagyta otthon a kedvencét. Mikor a válasz az volt, hogy azért, mert nincs, aki vigyázzon rá, a színész kijelentette, hogy márpedig egy kutya napi 16 órát alszik. Ezt követően arról is érdeklődött, a kutya egyfajta gyerekpótlékként is funkcionál-e Danicsnál.

Olyan, mintha gyorsan le akarnád ezt az egészet most tudni. Hogy gyorsabban túl legyünk rajta, mert neked ez egy picit fáj. Neked ezekre a kérdésekre válaszolni fáj

– jelentette ki Lukács, mire a kulisszák mögül figyelő Puskás-Dallos házaspár jelezte, hogy inkább a színész stílusa az, ami fájó.

Miki, ez nem egy pszichiátriai beszélgetés!

– mondta egy ponton Puskás-Dallos Peti, a társalgás pedig nem sokkal később véget is ért.

Arra kérdésre, hogy Lukács vajon mit keres egy kapcsolatban, Danics azt felelte, meglátásai szerint külsőt és intellektust, illetve olyasvalakit, aki érti a humorát, és összességében őt magát is.

A vicceid… kissé… nem annyira árulkodnak az intellektusodról. Elég sok ilyen egyszerű faviccet használtál az utóbbi időben. A mai napon még nem nevettem rajtad

– mondta az énekesnő, aki a félresikerült randi végén kifejtette, a beszélgetés néhány pontján úgy érezte, Lukács egyenesen a személye ellen indított támadásokat.

A szóban forgó adásrészletet ide kattintva lehet megnézni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik