Szórakozás

Celebrandi: Fecó szerint kívülről nem úgy látszik, mintha Jázmin egy mély érzésű, támogató férfire vágyna

Alaposan kielemezte a modellt.

A Celebrandi legutóbbi adásában egymással randiztak a hírességek, Frohner Fecó Jázmin Viktóriával ült egy asztalhoz. A beszélgetésük során a fodrász azt mondta, szerinte a modell egyik legvonzóbb tulajdonsága az, hogy alkalmazkodó, viszont azt tanácsolta neki, ne mástól várjon stabilitást. Később arra is kitért, hogy szerinte a lány kívülről nem azt mutatja, mintha komoly kapcsolatra vágyna.

Figyellek téged. Megnézlek például a social platformokon vagy bárhol, nem azt látom, mint aki egy mély érzésű, támogató férfira vágyik

jelentette ki Frohner, aki szerint a szépségkirálynő felszíni elvárásaival van gond. Utóbbira példát is hozott, mint ugyanis kiderült, hallotta azt a beszélgetést, amikor Jázmin Viktória a vakrandiján azt mondta a partnerének, hogy egy bankkártyával lehet őt boldoggá tenni.

– Te ennél sokkal, de sokkal több vagy. Neked nem az a lényeg.
– Nem az a lényeg. Ez egy biztonság, ennyi.
– Lehet, hogy te felaggatod a bankkártyát valamivel. De az nem a pénz. A pénz mögött ott van a törődés, a törődésben meg ott van a szeretet. Neked nincs másra szükséged csak szeretetre. Ennyi.
– Ez így van

–  hangzott az eszmecsere.

Frohnerék randija egyébként igencsak jól sikerült, a fodrász egy ponton kijelentette, még sosem látta ennyire szexinek a modellt, akit lett volna kedve megcsókolni is – az érzés pedig kölcsönös volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik