Szórakozás

„Az erő és a kitartás mindent legyőz!” – Gáspár Evelin elvégezte a TV2 Akadémiát

TV2
TV2
A nem túl kedves hozzászólásokra Gáspár Bea reagált.

Gáspár Evelin tavaly kezdett műsorkészítést tanulni a TV2 Akadémián. A képzés részeként gyakornoki feladatokat is ellátott a csatornánál, például a Sztárban Sztár forgatásán dolgozott, ahol a versenyzők koordinálása volt a feladata, de az egyik adásban háttértáncosként is tevékenykedett. Áprilisban a TV2 Média Csoport zenecsatornáján, a Zenebutikon debütált műsorvezetőként, ebben a műsorban neki adta börtönbe vonulás előtti egyik utolsó interjúját Galambos Lajos.

Gáspár Győző és Gáspár Bea idősebb lánya nemrég befejezte és sikeresen teljesítette az egyéves tanfolyamot. Hétvégén töltött fel egy képet az Instagram-oldalára az oklevelével a kezében.

Az erő és a kitartás mindent legyőz! 🎓

– írta a posztban, ami alá sorra érkeztek a gratuláló kommentek. Akadtak azonban rosszindulatú hozzászólók is, akiknek Gáspár Evelin anyja válaszolgatott. „Az erő és a kitartás, na meg a befizetett tandíj 😀” – írta például egy felhasználó, amire Gáspár Bea úgy felelt:

Persze, természetesen! Aztán majd nehogy nézz egy nagyot, ha netalán szerkesztőként már »csak« a stáblistán látod a nevét, a műsor végén! 😜

Itt nem ért véget a párbeszéd, az eredeti kommentelő ugyanis hozzáfűzte: „Legyen így 🥳 Hisz Győzike lánya, a stáblistán a helye!”. Gáspár ismét válaszolt:

Mennyit beszélsz, a temető meg üres nélküled.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@evelingaspar által megosztott bejegyzés

Ha már tandíj, korábban ezzel kapcsolatban is nyilatkozott Gáspár Evelin.

Kapcsolódó
„Megdolgoztam ezért” – Gáspár Evelin állítja, nem protekcióval került be a TV2 Akadémiára
Neki is ugyanúgy be kellett fizetnie a tandíjat, mint a többieknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik