Élet-Stílus

Gáspár Evelin TV2-akadémistaként a Sztárban Sztárban gyakornokoskodik, úgy érzi, nem nézi le őket senki

tv2
tv2
Koordinálja a versenyzőket.

Hónapok óta a TV2 médiaakadémiáján dolgozik Gáspár Evelin, aki most a Blikknek elárulta, mi pontosan a munkája ott, merthogy még a most futó Sztárban Sztár-adásokban is vannak feladatai.

Jelenleg a gyakorlati időmet töltöm. Hétfőtől péntekig iskolába járok, illetve péntekenként még a Sztárban Sztár jelmezes főpróbáján is részt kell vennem. Hétvégén sincs sok pihenés, szóval a napjaim eléggé sűrűek, a párommal, aki rendes munkarendben dolgozik, alig tudunk összeegyeztetni néhány órát, amikor csak egymással foglalkozunk.

Részletezte, mit is csinál:

Minden gyakornokhoz be van osztva néhány versenyző, akiket irányítanunk kell, hiszen az élő adás szigorú rend szerint zajlik, a reklámszünetekben pedig meg kell igazítani a sminkjüket, hajukat vagy interjút kell adniuk. Az én feladatom az, hogy a hozzám beosztottak időben ott legyenek mindenhol, illetve a kényelmükről is gondoskodom: vizet viszek nekik vagy odaadom nekik a szünetben a telefonjukat, hogy bátoríthassák a rajongóikat. Úgy tapasztaltam, hogy mindenki rendes, jó fej, nincsenek elszállva maguktól és nem néznek le minket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik