Élet-Stílus

„Megdolgoztam ezért” – Gáspár Evelin állítja, nem protekcióval került be a TV2 Akadémiára

TV2
TV2
Neki is ugyanúgy be kellett fizetnie a tandíjat, mint a többieknek.

Gáspár Evelin tavaly óta tanul műsorkészítést a TV2 Akadémián. Az egy éves képzés részeként gyakornoki feladatokat lát el a csatornánál, például a Sztárban Sztár forgatásán is dolgozott, ahol a versenyzők koordinálása volt a feladata, de az egyik adásban háttértáncosként is tevékenykedett. Áprilisban a TV2 Média Csoport zenecsatornáján, a Zenebutikon debütált műsorvezetőként, ebben a műsorban neki adta börtönbe vonulás előtti egyik utolsó interjúját Galambos Lajos.

Gáspár Győző idősebb lánya a Bulvár STOP című műsor beharangozójában reagált azokra a feltételezésekre, miszerint a TV2 állta neki a tanfolyam díját, esetleg ők hívták meg, hogy kiképezzék őt műsorvezetőnek.

Nem, engem nem a TV2 küldött oda, magamtól jelentkeztem. Ugyanúgy át kellett esnem nyáron a felvételin, ami két részből áll: van egy írásbeli és van egy videóchates interjú. Igen, sikerült. Az írásbelim majdhogynem 100%-os lett. Megdolgoztam ezért! Meg hát nyilván be kellett fizetni a tandíjat. A tandíjat nem vonták le nekem… Miért adna nekem a TV2? Egy munkahelyen nem kapsz ingyen juttatást. Nekem a TV2 az egyik munkahelyem, én oda bejárok, megcsinálom a munkámat, ami után kapok egy bizonyos fizetést. Nyilván az Akadémiának is van ára, én nem akartam ott ingyen tanulni, meg sem kértem senkit, hogy »intézzük már el, nyomok insta posztot«. Nem!

– fogalmazott Gáspár Evelin.

A teljes interjú egyébként pénteken jelenik majd meg a YouTube-on.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bulvár STOP (@bulvarstop) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
A TV2-s műsorvezetőként debütáló Gáspár Evelinnek adta egyik utolsó interjúját Galambos Lajos
A TV2 Akadémia növendéke kérdezgette a mulatós-sztárt, mielőtt utóbbi börtönbe vonult volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik