Szórakozás

Abaházi Csaba: Jól keresek, de egy fillér megtakarított pénzünk sincs

rtl
rtl
Idén csak 5 darab, tengernél eltöltött nap fért bele a nyaralást illetően.

A BEST Magazinnak adott interjút a rádiósként dolgozó Abaházi Csaba. Ebben szót ejtett boldog házasságáról, és arról is, hogy rengeteget dolgozik a rádióban. Ennek komoly oka van.

Nem panaszkodom, jól keresek, viszont nagy baj, hogy egy fillér megtakarított pénzünk sincsen. Pedig semmi luxus nincs az életünkben, ha csak az nem, hogy három autónk is van, de szükség is van rájuk.Minden évben szilveszterkor megfogadom és el is mondom a családnak, hogy jövőre elviszem őket a tengerhez. Idén öt napra sikerült.

Abaházi arra is kitért, mi lenne akkor, ha az ő bevételei nem kerülnének be a családi kasszába.

Akkor bizony anyagilag nagy bajban lennénk. 53 évesen már nem is a saját, hanem a fiaim jövője miatt aggódom. Mi van, ha a kisebbiknek nem jön be a foci? Zenélésből sem igen lehet manapság megélni, ezt én tudom a legjobban. Ezek miatt van némi félelem bennem. Szeretnék sokáig dolgozni, mert ha nekik nem megy, akkor ki fogja majd őket támogatni?!

A megtakarítás mögött rejlő nehézségekről korábban a 24.hu-n is részletesen írtunk:

Kapcsolódó
Havi 200 nettó alatt nincs esély a megtakarításra
Lenyomta a devizát az állampapír a lakossági befektetések rangsorában. Az infláció alaposan átrendezte a megtakarításokat, a megtakarítási képességet azonban a szerényebb jövedelmű családoknál visszavetette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik