Szórakozás

Sáfrány Emese a koráról: Kicsit pánikolok, hogy a 40-hez kerültem közelebb, egyfajta kapuzárási pánik alakul ki bennem

TV2
TV2
Imádja a kisfiát, de nem úgy képzelte el az életét, hogy egyedülálló anya lesz.

Sáfrány Emese a napokban ünnepelte 35. születésnapját, melynek apropójából a Metropolnak adott interjút. Mint mondta, az elmúlt öt évben rengeteg dolog történt vele, sok hullámvölgyet megélt. Erre az időszakra esett a kisfia születése, ami után egy szakítás, egy új szerelem, majd egy újabb szakítás is érkezett az életébe – emellett pedig számos jó dolog is.

Ha összességében nézem az életemet, akkor elégedett is vagyok, miközben egy kicsit pánikolok, hogy a negyvenhez kerültem közelebb. Ijesztő kimondani, és automatikusan egyfajta kapuzárási pánik alakul ki bennem, mert bár van egy csodálatos kisfiam, de nem teljesen így képzeltem el az életemet, hogy egyedül nevelem a gyermekemet

– magyarázta a légtornász, hozzátéve: nem az a típus, aki egyik kapcsolatból a másikba ugrik, szerinte szükséges egy átmenet ahhoz, hogy teljes mértékben egy új szerelemre tudjon koncentrálni. Ideje nagy részét jelenleg a kisfiával tölti, vagy a munkának él, de igyekszik a kikapcsolódásra is odafigyelni.

Ami a párkeresést illeti, határozott elképzelései vannak arról, milyen férfiakkal nem szeretne egyáltalán ismerkedni.

Mindig vannak próbálkozások. Van, aki fél rám írni, vagy kezdeményezni nálam. Az ilyen nem is kell, mert engem olyan talpraesett pasi keressen meg, aki meg tud állni az életemben

– jelentette ki Sáfrány, aki örülne annak, ha a jövőben kistestvére születhetne a fiának, de a leginkább arra vágyik, hogy olyan pörgősnek maradjon meg az élete, amilyennek szeretné.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik