Szórakozás

Angus Cloud édesanyja cáfolta a pletykákat, miszerint fia öngyilkos lett

Arturo Holmes / FilmMagic / Getty Images
Arturo Holmes / FilmMagic / Getty Images
Lisa Cloud Facebookon osztotta meg, mivel töltötte utolsó napját a színész.

Július 31-én holtan találták Angus Cloudot, az HBO-n futó sikersorozat, az Eufória színészét. A rendőrséget Cloud édesanyja, Lisa Cloud értesítette. A bejelentésében azt mondta, 25 éves fia túladagolhatta magát, és hogy nincs pulzusa. Bár a halál pontos okát egyelőre nem tudni, azzal kapcsolatban több pletyka is szárnyra kapott az elmúlt időszakban. Egyesek azt feltételezték, hogy a színész, aki korábban nyíltan beszélt mentális problémáiról, önkezével vetett véget életének, miután nem tudta feldolgozni édesapja halálát, akit egy héttel azelőtt temetett el. Ez utóbbi híresztelést a minap édesanyja cáfolta.

Lisa Cloud nemrég saját Facebook-oldalán tett közzé egy posztot, amiben tisztázott pár dolgot, miután megköszönte a támogatást, amit a családja kap ebben a nehéz időszakban.

Szeretném, ha tudnátok, hogy bár a fiam mély gyászban volt édesapja daganatos megbetegedés miatt bekövetkezett korai halála miatt, az utolsó napja örömteli volt. Újrarendezte a szobáját, és tárgyakat helyezett el a házban azzal a szándékkal, hogy egy ideig még otthonának hívja a helyet, amit annyira szeretett. Beszélt arról a szándékáról, hogy segíteni fog a főiskolán tanuló testvérei ellátásában, és érzelmileg és anyagilag is segíteni fogja az édesanyját. Nem állt szándékában véget vetni az életének. Amikor megöleltük egymást este, elmondtuk, mennyire szeretjük egymást, és azt mondta, hogy reggel találkozunk. Nem tudom, hogy ezután bejuttatott-e valamit a szervezetébe, és ha igen, akkor mit. Csak azt tudom, hogy a fejét lehajtotta az íróasztalra, amin művészeti projekteken dolgozott, elaludt, és többé nem ébredt fel

– olvasható a bejegyzésben, amit az édesanya azzal folytat:

Lehet, hogy kiderül, hogy véletlenül és tragikus módon túladagolta magát, de az teljesen világos, hogy nem állt szándékában kicsekkolni ebből a világból.

Mint írja, fia küzdelmei valódiak voltak, emellett pedig rengeteg szeretet és támogatás vette őt körül.

Lisa Cloud a poszt végén még egyszer megerősítette:

A közösségi médiában megjelentek olyan bejegyzések, amelyek szerint halála szándékos volt. Szeretném, ha tudnátok, hogy ez nem így van.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik