Szórakozás

Nagy Feró: Korábban a fiaimmal szívtunk egy kis friss levegőt Amszterdamban, emiatt nem vagyok rossz apa

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
„Mindent ki lehet próbálni, de úgy kell csinálni, hogy a család, a társadalom és az egyén se sérüljön közben” – részletezte.

Amíg az Úristen erőt, egészséget ad, addig nyomom! – idézi a Ripost Nagy Ferót legutóbb adott interjújából. A Beatrice frontembere elmondta, nem tervez nyugdíjba vonulni.

Engem úgy kell majd lerobbantani a színpadról, olyan vagyok, mint Mick Jagger!

Azt mondja, szerinte ha egy zenész visszavonul, annak két oka van: elfáradt vagy kiégett. Ő jól érzi magát, élvezi a koncertjeiket: „Meg hát unokáim vannak, családom, el kell tartani őket”.

Hozzáteszi, sok időt tölt az unokáival, szabad szellemben neveli őket, ahogy tette a saját gyerekeivel is.

Arra tanítottam őket és most az unokáimat is, hogy azt csinálják, amit szívvel-lélekkel tudnak űzni. Sosem erőltettem a gyerekeimre a zene szeretetét, vagy hogy játsszanak valamilyen hangszeren. Úgy vélem, minden információt meg kell nekik adni, amit lehet, ők pedig úgyis tudják majd, mit akarnak. (…) Szerintem az a jó, ha minél többet láttatunk a világból a gyerekekkel, aztán ők leszűrik maguknak a dolgokat. Mikor a kisebbik fiam tizennyolc volt, a nagyobb huszonnégy, kivittem őket Amszterdamba. Szívtunk egy kis »friss levegőt«. Nem gondolom, hogy emiatt rossz apa lennék. Mindent ki lehet próbálni, de úgy kell csinálni, hogy a család, a társadalom és az egyén se sérüljön közben

– árulta el a zenész, aki a napokban pálinkát iszogatva jelentkezett be az egyik reggeli műsorba.

Kapcsolódó
Nagy Feró pálinkával indította a reggelt a mai Mokkában
Nem sokkal múlt el fél nyolc az élő kapcsoláskor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik