Szórakozás

„Ki gondolta volna, hogy pelenkázni és popsit törölni is ekkora öröm?” – kisfiuk születéséről meséltek Solti Ádámék

Sárosi Zoltán / RTL Klub
Sárosi Zoltán / RTL Klub
Solti Bernivel először nyilatkoztak azóta, hogy Benedikt világra jött.

Nehéz évet tudhat maga mögött a Solti-házaspár. Solti Ádám tavaly, a Drágám, add az életed! premierje előtt hozta nyilvánosságra, hogy szeretője volt, akitől fia született.

Solti Bernivel idén tavasszal a Story magazinnak nyilatkoztak arról, hogy sokat dolgoztak a kapcsolatukon, és sikerült feldolgozniuk a történteket. Ekkor egyúttal azt is bejelentették, hogy több sikertelen lombik után az első közös babájukat várják.

A kisfiuk, Benedikt a múlt héten született meg, akinek érkezéséről a pár ugyancsak a Storynak mesélt először.

A színész feleségével egy hónappal a szülése előtt közölte az orvosa, hogy császármetszést kell majd alkalmazniuk, ami miatt először csalódott volt, de végül nem adta át magát a kellemetlen érzésnek. A baba tartotta is magát a kijelölt időponthoz, aznap jelezte az édesanyjának, hogy lassan érkezne. Egy párperces műtét után a kicsi világra is jött a kórházban, Solti Ádám foghatta őt először a kezébe.

Sírt Benedikt, amikor a kezembe adták, de a mellkasomon azonnal megnyugodott. Ebben a pillanatban apának éreztem magam, rájöttem, hogy ez lesz az én dolgom, biztonságot adni neki minden téren, és sok-sok szeretetet

– mondta a színész.

Solti Berni az interjúban elárulta, a baba születése után nem töltötte el rögtön az anyaság érzése, szüksége volt hozzá még néhány órára. Mint mondta, a férje mindenben támasza volt a várandóssága alatt, és megígérte, hogy ez a szülés után sem fog változni. Egy dolgot kért, hogy pelenkáznia ne kelljen, amiben meg is állapodtak, miután viszont Benedikt megérkezett, az édesanyjának saját bevallása szerint néhány napig lehetősége sem volt kicserélnie a pelenkáját, Solti Ádám annyira belejött a dologba.

Ki gondolta volna, hogy pelenkázni és popsit törölni is ekkora öröm?

– tette hozzá az édesapa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik