Szórakozás

Solti Ádámnak szeretője volt a felesége mellett, előbbi szült neki gyereket

RTL KLUB
RTL KLUB
Hazugságspirálba keveredett a színész-énekes ezidő alatt.

Május 9-én startol a Drágám, add az életed! című páros celebvetékedő, amiben az énekes-színész Solti Ádám és felesége, Solti Berni is szerepelni fognak. Előbbi a Blikknek még megszólalt a premier előtt, hogy eddigi élete egyik legnagyobb titkáról rántsa le a leplet: feleségével való házassága komoly próbatételen ment keresztül, ugyanis Soltinak szeretője volt, a légyottból pedig született egy fia.

A gyermek édesanyja nem hagyott számunkra más utat, mint hogy őszintén elmeséljük a teljes történetet. Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, elsősorban a feleségemtől, akit megcsaltam, és akinek évekig hazudtam, olyan mérhetetlen fájdalmat okoztam, amelyet nem érdemelt meg. A rajongóktól, színházba járóktól, a nézőktől és az olvasóktól is bocsánatot kell kérnem, mert minden bizonnyal most csalódnak majd bennem. Nem akarok mentegetőzni, megúszni a történetet, hibáztam. Oltári nagy hülye, fasz voltam, és egy rossz döntéssel rengeteg ember életét nehezítettem meg, sőt, majdnem tönkre is tettem

– kezdte a lapnak Solti. Mint kiderült, mikor még az X-Faktorban szerepelt, egyik rajongójával közelebbi viszonyba került, és bár később megnősült, a nő jelen volt az életében továbbra is. Solti elmondta, voltak nehéz időszakaik a feleségével, ő pedig a „gyáva utat” választotta: félrelépett.

A sokk akkor ért, amikor 2020-ban közölte, teherbe esett tőlem és megtartja a gyereket. Nem akartam elhinni. Először könyörögtem neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket, de ez mindig a nő döntése. Az ő teste, akarata, jogilag sem volt semmilyen lehetőségem arra, hogy ne legyek apa.

Bár a nőt kérlelte, hogy vetesse el a gyereket.

Őrületes hazugság áradatba kerültem. Mindent, amit annak a nőnek és a családomnak mondtam és ígértem, az hazugság volt, amelynek egyetlen célja volt: szerettem volna Bernit megvédeni. Tudtam, ha kiderül, akkor összeomlik. Már az járt a fejemben, gyorsan elválok tőle, csakhogy ne sérüljön. Csak az volt a célja, hogy ne legyek együtt Bernivel, semmi más nem számított neki, ezért azt mondtam, elválok, de akkor sem leszek vele. Egész nap és éjjel zakatolt a fejem, aludni sem tudtam, szégyellem, de az alkoholba menekültem.

A szüleinek és két testvérének elmondta, mi történt, ám az anyján kívül szinte mindenki a színész ellen fordult, a szeretőt és a gyereket támogatták az ügyben. Később Solti felesége is megtudta a félrelépést, elhagyta a színészt. Végül megbocsátott neki, mert ahogy mondja: „Tudom, a kisgyermek semmiről sem tehet. Biztos, hogy ez most rengeteg nőtársamat megbotránkoztatja, de megbocsátottam Ádámnak, mindenki követhet el hibákat az életben, de a férjem rászolgált arra, hogy kapjon tőlem egy második esélyt”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik