Szórakozás

„Volt, hogy naponta háromszor ellenőriztem a szívhangját” – több lombik után érkezik Solti Ádáméknál a baba

tv2
tv2
Rendbejött a kapcsolatuk is.

Hosszú idő után a Story magazinnak adott interjút Solti Ádám és felesége, Solti Bernadett, akik néhány hónappal ezelőtt még a magyar bulvár reflektorfényében voltak: a színész-énekesnek titokban viszonya volt felesége háta mögött, és gyereke is született egy másik nőtől.

Kapcsolatukon dolgoztak, Solti felesége azt mondja, több szempontból is jót tett nekik, hogy ez kiderült:

Megkönnyebbülés volt, hogy a nyilvánosság előtt is kiderült, a férjemnek van egy kisgyermeke. Az is, hogy ezt a helyzetet mi magunk között megoldottuk, és végül, hogy meghoztam egy egészségügyi döntést. Mert tudom, annak köszönhetően is fogant meg a babánk, hogy lekerültek rólunk ezek a súlyos lelki terhek.

Kisfiút vár a házaspár, Solti Bernadett kitért arra is, mi miatt nem jöhetett össze több lombik sem korábban.

Nem csiszolódtunk össze igazán az évek során, bármenynyire is szerettük egymást, és szerintünk emiatt sem jött össze egyik lombik sem. De a történtek ellenére, meg hogy mélypontra jutott a házasságunk, soha nem szűntünk meg szeretni egymást, soha nem merült fel komolyan, hogy ne együtt próbáljunk ebből felállni. Mi meg akartuk oldani a problémáinkat. És nekünk ez együtt sikerült, visszaállt a bizalom közöttünk, és egymás legjobb barátai lettünk. Az ide vezető út nem volt egyszerű, de semmit se bántunk meg, semmit se változtatnánk meg. Még azt se, hogy férjemnek lett egy gyermeke. Természetesen mi úgy neveljük majd a fiunkat, hogy az első perctől tudja, van már egy testvére.

Kezdetben még aggódtak a baba egészségéért, de mikor megérezték a rúgásokat, tudták, nincs baj: „Volt, hogy naponta háromszor is ellenőriztem a szívhangját, hogy jól van-e” – mondta Solti Bernadett.

story

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik