Szórakozás

Mi lehet jobb egy olyan fesztiválnál, ami mindenkinek szól, kényelmes és nem drága?

Campus Fesztivál
Campus Fesztivál
Idén augusztus július 19. és 23. között tartják meg a debreceni Nagyerőben a Campus Fesztivált, ami több szempontból is kiemelkedik a többi rendezvény közül.

Egyrészt mindenkinek szól, és ez nem csak egy reklámfogás. Illetve nem is csak azt jelenti, hogy 315 zenés produkció lesz, szóval mindenki megtalálja a magának valót. De persze ebből is, hiszen olyan világsztárok lépnek fel a fesztiválon, mint Parov Stelar, Robin Schulz, ZAZ, Tommy Cash, ATB, Kerala Lust, illetve mindenki, aki ma Magyarországon számít: Azahriah, a Bagossy Brothers Company, a Carson Coma, Dzsúdló, a Halott Pénz, Krúbi, Majka, a Tankcsapda, hogy csak néhányat említsünk.

A zenén kívül azonban több más szórakozási, kikapcsolódási lehetőség lesz. Mozgásművészeti és akciószínházi előadásokat láthatunk (például a Forte Társulattól) a Performansz Placcon, ahol az európai hírű, szlovák lég- és kortárstáncművész, Ariadna Vendelova minden nap tart előadást. A Civil Faluban ötven szervezettel ismerkedhetünk meg, illetve beszélgetéseket hallgathatunk, valamint táncház, kórusflashmob is lesz. Ugyanitt találják majd meg a látogatók Magyarország egyik legnagyobb játszóházát, a Campus Kid & Art Zónát, ahol interaktív játékok, látványosságok, gyerekprogramok százai várják a gyerekeket és felnőtteket.

Ahogy külön a középiskolásokra is koncentrálnak a szervezők a Debreceni Egyetemmel karöltve, 10 tematikus helyszínen, szabadulószobával és Chill Zone-nal.

A legígéretesebbnek az Egyetem téri rendezvény tűnik, ahol mindent, amit csak lehet, lehűtenek folyékony nitrogénnel, de ezen kívül VR-szemüveggel mutatják be a Földet és a Naprendszert, hogy még egy példát említsünk a beszélgetéseken és a különböző előadásokon (itt lesz például a Dumaszínház és a Síkideg podcast is).

Különlegessége a Campusnak, hogy itt továbbra sem feledkeznek meg a keményebb zene rajongóiról, így önálló rock-metál színpad is lesz, rajta olyan előadókkal, mint a Tátrai Tibor vezette Godfater, Bródy János, a Beatrice, Karácsony János, Takáts Tamás, a F.O. System, a VHK, az Ossián és Deák Bill Gyula.

A Campus a többi fesztiválhoz képest nagyobb hangsúlyt fektet a komfortra és a kényelemre is. Olyan szolgáltatásokat lehet elérni majd a fesztivál területén, mint a150 vízöblítéses vécé, mobil kormányablak, Lidl Fesztmarket, vagy akár óriáskerekezhetünk is a Campus Eye-on.

És ami egy fesztiválon egyáltalán nem elhanyagolható: a sör. A Campus fesztiválon egészen hihetetlenül kedvezményes áron ihatunk a hűsítő italból, az egyik helyszínen délután háromtól hajnali háromig mindössze 650 forintba kerül egy korsónyi!

Kapcsolódó
890 forintért lángos? Nem írtuk el! A debreceni Campus Fesztiválon a diákok pénztárcájához igazították az árakat
Miért a fiatalok egyik kedvenc fesztiválja a Campus Fesztivál? Hogyan lehet kihozni low budgetből egy négynapos bulizást? Többek között erről beszélgettünk a fesztivált szervező Debreceni Kft. ügyvezetőjével Miklósvölgyi Péterrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik