Szórakozás

A mesterséges intelligenciának köszönhetően tér vissza a pornószínésznő, aki nem akar újra pornózni

Ethan Miller/Getty Images
Ethan Miller/Getty Images

Adriana Chechik jó ideje maga mögött hagyta már a felnőttfilmek világát, legutóbb sem emiatt sikerült bekerülnie a hírekbe, hanem azért, mert októberben egy San Diego-i rendezvényen két helyen is eltörte a hátát, amikor beugrott egy szivacsokkal teli gödörbe.

Az egykori pornószínésznő azóta lábadozik, ezen idő alatt pedig átértékelt néhány dolgot az életében. Az Unilad cikke szerint Chechik sem fizikailag, sem mentálisan nem áll készen arra, hogy visszatérjen a pornóiparba, ugyanakkor nem akarja cserben hagyni rajongóit, akiktől rengeteg szeretetet és támogatást kapott a mögötte álló nehéz hónapokban. Végül arra jutott, hogy a mesterséges intelligenciát hívja seggítségül.

A Forever Voices AI-val együttműködve létrehozták az Adriana Chechik AI Companiont, azaz a színésznő mesterséges intelligencia által vezérelt változatát. A cikk szerint nem egy szexbáburól van szó, de a szerencsések folytathatnak majd erotikával túlfűtött beszélgetéseket a chatbottal, ami személyre szabott üzenetek kézbesítésére is képes lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adriana Chechik (@bratnasty69) által megosztott bejegyzés

A színésznő egyébként nem a balesete miatt vonult vissza az ipartól, korábban többször is beszélt arról, hogy elege lett a pornózásból. Az utóbbi évben a Twitch-ben találta meg újra a szenvedélyt, amit igazi áldásnak tart, mint mondta, a streaming felületen az emberek saját maga miatt szeretik és értékelik őt, ez pedig mindennél többet ér.

Chechikhez hasonlóan egy másik egykori pornószínésznő, Lana Rhoades is rendszeresen nyilatkozik arról, mennyire megbánta, hogy annak idején pornózni kezdett. Az amerikai színésznő elmondása szerint semmi pénzért nem menne vissza filmezni, és ha tehetné, az összes filmet törölné az internetről, amelyben valaha feltűnt.

Kapcsolódó
Élete legrosszabb, az iparban átélt élményéről beszélt egy visszavonult pornószínésznő
Lana Rhoades 2017-ben hagyta ott a pornóipart, amit élete legjobb döntésének tart.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik