Élet-Stílus

Élete legrosszabb, az iparban átélt élményéről beszélt egy visszavonult pornószínésznő

Lana Rhoades 2017-ben hagyta ott a pornóipart, amit élete legjobb döntésének tart.

A pornóipartól már visszavonuló Lana Rhoades nyíltan mesélt arról, melyik volt messze a legborzasztób élménye a pornós karrierje során.

A 24 éves nő a Three Girls One Kitchen című podcatban beszélt élményeiről, ezt vette észre a Ladbible című brit lap. Rhoades a beszélgetés során azt mondta, a mai napig nem tudta magában helyre tenni a dolgot, sokszor próbálja meggyőzni magát arról, hogy az egész meg sem történt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lana Rhoades (@lanarhoades) által megosztott bejegyzés

Volt a srácnál egy tál, elérte, hogy annyira öklendezzek, hogy végül belehányjak. Ő ezután belepisilt, és miközben forgott a kamera, arra kért, hogy igyak belőle, én pedig nem tudtam, hogy mondjak nemet,

részletezte az esetet az egykori felnőtt filmes színésznő, kijelentve, hogy ez volt a leggusztustalanabb dolog, amiben valaha része volt.

Rhoades korábban beszélt arról, hogy egészen fiatal kora óta az volt az álma, hogy pornózhasson, most viszont már élete legjobb döntésének tartja, hogy 2017-ben otthagyta az ipart. Azóta az Instagramon tett szert több milliós követőtáborra, és az OnlyFans-en is jelen van, ahol elmondása szerint a sokszorosát keresi annak az összegnek, amit a pornózással hozott össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik