Szórakozás

Az esküvői fotósok látják a jeleket, amiből tudni lehet, melyik frigy nem tart örökké

Getty Images
Getty Images
Sokszor nem is apró jelekről van szó.

Az esküvő sokak nagy napja, mikor mindennek tökéletesen kell történnie, hogy csak boldog emlékek maradjanak utána. Persze nem mindig sikerül összehozni, akik a legtöbbször látják ezt, azok az esküvői fotósok.

A Mirror írja, hogy a Redditen kérdezték tőlük, miből lehet látni, hogy egy házasság nem tart addig, „míg a halál el nem választ”.

Végül nem is csak fotósok válaszoltak. Egy videós például azt írta, őt a vőlegény hívta fel a lagzi után pár nappal, hogy megkérje, bizonyosodjon meg róla alaposan, hogy nem marad a vágott anyagban olyan, ahol megbámul más nőket.

Egy másik egyik kedvenc esetére így emlékszik vissza:

Harmadik házasság, a vőfély, a vőlegény bátyja azzal kezdte a beszédét: »Nos, üdvözlök mindenkit. Jó látni új és régi arcokat.«

Volt, akinek kevésbé vicces emlékei vannak. Egy Reddit-felhasználó arról ír, hogy az anyja volt fotós, ő pedig sokszor besegített neki. Egyszer azt hallotta, ahogy a vőlegény harsányan nevet, megnézte, miért, és látta, hogy a kempingben, ahol a szertartás és a lagzi is volt, két vőfély fogja a menyasszonyt és a jéghideg tóba dobja fátyollal együtt a fehér ruhájában.

Amikor kiszállt a vízből, őszintén azt hittem, hogy most lelő valakit. Ha azt mondom, hogy úgy nézett ki, mint egy vízbe fulladt patkány, az sértés lenne a patkányokra nézve. A haja, a sminkje és valószínűleg a ruhája is javíthatatlanul tönkrement.

A vőlegény pedig a nevetésen kívül nem tett semmit, hogy ez ne történhessen meg.

Hat hónapig sem tartott a frigy.

Egy másik fotós 500 dolláros (170 ezer forintos) borravalót kapott a menyasszony anyjától, miután lánya teljesen bekattant. Mindenkit leordított, csettintgetett annak, akitől akart valamit. A dj-t, aki nyolc órán keresztül volt ott, pedig azért hordta le, mert elvett egy szendvicset. Az ara szerint vinnie kellett volna magával ebédet, és arra akarta kötelezni, hogy akkor az étel árát vonja le a fizetéséből. Ilyneért más esetben egy fotós kitörölte az összes képet, amit addig készített.

Három éven belül elváltak, de már azután, hogy lett három gyerekük, akiknek hülye neveket adtak.

Más jelek is lehetnek a nem tartós házasságra, ezekről egy tiktoker beszélt:

Kapcsolódó
Elmondta az esküvőfotós, milyen jelekből tudja, hogy tartós lesz-e egy nász vagy sem
A fiatal nő három dologra figyel az esküvőkön, amikből meg tudja mondani, hogy egy-egy házaspárnak van-e jövője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik