Szórakozás

Elmondta az esküvőfotós, milyen jelekből tudja, hogy tartós lesz-e egy nász vagy sem

Peter Dazeley / Getty Images (illusztráció)
Peter Dazeley / Getty Images (illusztráció)
A fiatal nő három dologra figyel az esküvőkön, amikből meg tudja mondani, hogy egy-egy házaspárnak van-e jövője.

Egy esküvőfotós elmagyarázta, hogy mik a jelei annak, ha egy éppen kezdődő nász kárhozatra van ítélve. A TikTokon igen aktív fiatal fotós, Shayla Herrington egy 10-15 éve esküvőkre járó veterán fényképésztől hallotta, mire kell odafigyelni egy esküvőn, hogy el lehessen dönteni, van-e jövője a házastársak kapcsolatának vagy sem, a teóriáját pedig az indy100 is megosztotta.

„Egyszer egy esküvőfotós alatt fotóztam, és azt mondta, hogy három dolog alapján mindig meg tudják mondani, hogy egy pár tagjai kitartanak-e egymás mellett vagy sem” – kezdődik a felvilágosítás.

  • „Az első jel az, hogy az egyik házastárs háromnál több családi fotót készít a házastársa nélkül – ennek van értelme szerintem, mert lehet, hogy az ember készít pár képet anyával és apával, de hogy háromnál több fotóból kirúgja a párját, az egy kicsit gyanúsnak tűnik” – mondta a fiatal fotós.
  • A második jel szerinte az, ha a koszorúslányok vagy a vőfélyek kerülik, hogy a barátjuk házastársáról beszéljenek, mert az azt jelenti, hogy nem kedvelik.
  • A harmadik jel pedig az, hogyha a házasulandó felek valamelyike több időt tölt a barátaival, mint a párjával.

@shaylamherrington

Do you think this holds some truth? ##bride ##bridetobe ##weddingphotographer ##couple ##engaged ##videographer ##weddings

♬ original sound - Shayla Herrington

A videóra többen is azzal reagáltak, hogy a volt férjük másokkal foglalkozott az esküvőn helyettük. Volt, aki azt írta, hogy az exférje inkább a barátaival lógott, és olyan is, aki azt, hogy az exférje a nászéjszakájukon inkább a saját öccsével akart lenni, nem pedig vele, a feleségével.

Több esküvőfotós írta azt a videóhoz, hogy ők is hasonlókat figyeltek meg eddigi karrierjük során.

Mások azonban nem értettek egyet. „Attól függ. Az én férjem az esküvő napjáig a családom felével sem találkozott, így nem volt meg az a kapcsolat közte és a családom között” – fűzte hozzá egyikük.

Egy másik felhasználó azt írta: „Az utóbbi nehéz, mert neked is jó házigazdának kellene lenned. Az egész esküvőm azzal telt, hogy rohangáltam, hogy mindenki jól érezze magát.”

Míg egy harmadik azt reagálta: „Nem töltöttem sok időt a férjemmel a fogadáson. Közel 11 éve vagyunk együtt, 3 éve vagyunk házasok.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik