Szórakozás

Megszólalt a fotós, aki bosszúból kitörölte az esküvői képeket

A vőlegény hazudott párjának a fotók megsemmisüléséről.

Az egész világot bejárta a sztori a (valójában kutyakozmetikusként dolgozó) fotósról, akit egy barátja felkért, hogy készítsen képeket az esküvőjükön. Majd miután a nő – profi fotósok áraihoz mérten legalábbis – bagatell összegért elvállalta a munkát, több órányi fotózás után a vőlegény nem engedte meg neki, hogy pihenjen pár percet és egyen egy falatot. Erre annyira felhúzta magát, hogy a vőlegény szeme láttára kitörölte az összes képet.

Kapcsolódó
Törölte a fotós a pár esküvői képeit, miután nem adtak neki enni
Teljesen kiakadt, hogy nem veszik emberszámba.

A hatalmas érdeklődés nyomán most ismét megszólalt az esküvőre felkért fotós, és – újra a Redditen – elmesélte az azóta történteket.

Azt mondja, miután a pár visszaérkezett a nászútról, felkereste őt a menyasszony (aki azóta már feleség), hogy beszéljék át a dolgot. Mint kiderült, a férje nem mondott neki igazat a történtekről:

elhallgatta előle a lakodalomban történt nézeteltérést, ehelyett azt hazudta, hogy a fotók a „kamera problémái” miatt vesztek el.

Erre a fotós őszintén elmesélte, mi történt a nagy napon, és azt mondta: bár bűntudata van, amiért kitörölte a fotókat, egyszerűen nem bánhatnak így valakivel, aki szívességet tesz nekik.

A feleség – akinek láthatóan az egész ügyről fogalma sem volt – megkérdezte, jóvátehetnék-e valahogy a történteket. Végül abban maradtak, hogy a fotós az eredetileg megbeszélt 250 dollárért csinál egy új képsorozatot a friss házasokról. A dolgok tisztázása azt is felajánlotta, hogy megpróbálja valahogy megmenteni a kitörölt képeket az SD-kártyáról – de a pár azt mondta, inkább borítsanak fátylat a történtekre.

A fotós egyébként is jól jött ki az ügyből: az esküvőn megismert DJ-től és a paptól is kapott felkéréseket képek készítésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik