Szórakozás

Egy éve ilyenkor: véletlenül egy látványos szexvideót osztott meg magáról az újonc rendőr az online képzés alatt

Ahogy minden héten, most is sorra vesszük azokat a cikkeket, amik egy éve leginkább érdekelték az olvasóinkat.

Egy évvel ezelőtt – érdekes módon – egy esküvői videó váltotta ki a legnagyobb érdeklődést az olvasóink körében. Nem hagyományos lagzis felvételről van szó, nem is a vőlegény vagy a menyasszony a főszereplő (bár ők is feltűnnek), hanem a szertartásra meghívott vendégek. A násznépet láthatjuk, amelynek tagjai a nagy nap első italával a kezükben beköszönnek, majd a lagzi végén újra kamera elé állnak, már az utolsó szeszesitallal. Elég jelentős a különbség a formájukban.

Kapcsolódó

Egy másik családi rendezvényről szólt az a cikk, amelyben egy vendég megmutatta, milyen ruhában volt jelen az eseményen. A viseletet annyira drasztikusnak ítélték, hogy a fiatal nőt megbírságolták közszeméremsértésért.

Kapcsolódó

Maradjunk még a videóknál és az erotikánál: a liverpooli rendőrség egyik újonca 2021. szeptember 28-án egy online tréningen vett részt. A Zoomon keresztül közvetített képzés közben azonban az újdonsült rendőr egészen mással foglalatoskodott.

Kapcsolódó
Látványos szexvideót osztott meg véletlenül magáról az újonc rendőr az online képzés alatt
Péniszhosszabbító és fenékből kiálló tárgy látszott a felvételen.

A következő videó kevésbé erotikus – bár a helyszín egy dekoltázsközpontú bár – viszont eléggé megosztó: egy amerikai anya fura ajándékkal lepte meg a fiát a 12. szülinapján.

Kapcsolódó
A Hootersbe vitte szülinapozni tizenkét éves fiát egy amerikai anya
Egy darabig tuti ő lesz a legmenőbb srác a suliban.

Egy tragikus és egészen hátborzongató eset a végére: egy elefánt erős ellenszenvet érezhetett egy indiai nő iránt: megölte, de még utána sem hagyta, hogy békében nyugodjon.

Kapcsolódó
Halálra taposta a nőt az elefánt, majd még a temetésén is megtámadta
Kúthoz ment vízért az indiai nő, ekkor történt a tragédia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik