Szórakozás

Bemutatták, hogy néznek ki az első és az utolsó italnál az esküvőn, az eredmény fergeteges lett

Nagyszerű egy ötlet!

Nem ritka, hogy egy lagzin valaki egy korttyal többet iszik a kelleténél, így volt ez annál a mennyasszonynál is, aki végül egy domboldalon gurult le jókedvében.

Kapcsolódó

Egy másik esküvőn egy olyan ötletes videó készült, amelyben a vendégek a nagy nap első italával a kezükben beköszönnek, majd újra, már az utolsóval.

Nem kicsi a változás; mondjuk úgy, kimerültek. Van, aki egy mondatot is alig tud kinyögni, más alig áll a lábán, megint más már nem igazán tud fókuszálni a szemeivel, és persze a ruhák sem annyira tiszták és élre vasaltak, mint az elején.

Elsőként egyből a vőlegény mutatkozik be:

Helló, Trev vagyok, ez az első italom

– mondja egy sörrel a kezében, majd újra bejelentkezik a végén:

Helló, Trev vagyok, a vőlegény, és ez az utolsó italom

– jelenti ki, csak már nyakkendő nélkül, az inge is kibontva, és hát kicsit kapatosan.

Őt az egyik koszorúslány köszönése követte, ő a végére alig áll a lábán, majd több másik vendéget követően – köztük a fő koszorúslányból (chief bridesmaid) sajt koszorúslánnyá (cheese bridesmaid) vált Niamh – a menyasszony is sorra kerül a végére, aki botladozva, az elején még csodaszép, aztán valahogy összepecsételt ruhában próbálja meg kimondani, hogy az az utolsó ital, amit a kezében látunk.

@nievejones_ Wedding antics, last one is the best 😂 #ElectrifyTheMini #firstandlastselfiechallenge #wedding #firstdrink ♬ original sound - Nievejones_

Ajánlott videó

Olvasói sztorik