Szórakozás

Zámbó Szebasztián és menyasszonya végzett parapszichológusok lettek, „Jimmyvel is beszélgetnek”

tv2
tv2
Nősülni készül a néhai Király középső fia.

A Story magazinnak adott interjút Zámbó Jimmy középső fia, Zámbó Szebasztián. Az énekes gyereke hamarosan esküvőre készül párjával, Nikivel, akivel egy ideje már Ausztriában élnek.

Szűk körű lesz, csak a családtagjaink lesznek ott. Ez lesz életem első és utolsó házassága, amit szerelemből kötök, és szeretném, ha ez a nap szeretetben, meghittségben telne. Nincs nap, hogy ne gondolnék apura, mindig velem van, és sokszor ad nekem erőt. Tudom, tudjuk Nikivel, hogy az esküvőn is ott lesz velünk. Így is készülünk rá. Lesz egy ceremónia a tiszteletére, és megemlékezünk az elhunyt testvéremről, Anitáról és Niki dédijéről is

– fogalmazott Zámbó Szebasztián.

A pár (akik ott voltak a budapesti Madame Tussauds megnyitóján is) egyébként erősen hisz a spiritualitásban. Zámbó menyasszonya azt mondja, inkább vele kommunikál a néhai énekes: „Sokáig megtagadtam a képességeimet. Mára viszont tudom, hogy tisztánérző vagyok. Érzem az energiákat, hallom a hangokat, és Szeba apukája nagyon sokszor jelentkezett nálam. Tudja, hogy én fogadom és hallom őt”.

A vőlegény elárulta, mindketten végzett parapszichológusok.

Egyszer csak sakk-mattot kaptam a témában. Nem volt más magyarázat, csak hogy apu és Niki kommunikálnak. Mára egyébként mindketten végzett parapszichológusok vagyunk. Niki szeretné is feltenni erre az életét, én viszont egyelőre ott tartok, hogy a magam és a családtagjaim lelkét szeretném gyógyítani a megszerzett tudással.

story

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik