Szórakozás

Britney Spears készülő memoárjáról is említést tett legutóbbi posztjában

Lester Cohen / BBMA2016 / Getty Images for dcp
Lester Cohen / BBMA2016 / Getty Images for dcp
Szeretné elmesélni a saját szemszögéből a vele történteket.

Britney Spears az Instagramján mondta el a véleményét a TMZ nemrég bemutatott, róla szóló dokumentumfilmjéről, amit a közreműködése nélkül készítettek el és mutattak be a napokban. Ebben arról próbálnak meg beszélni, milyen az énekesnő élete azóta, hogy felszabadult a gyámság alól, és elég sok meredek állítás hangzik el benne.

Spears érthető módon eléggé kiborult a TMZ-re, és posztjában szóvá teszi, hogy olyan férfiak veszik a bátorságot, hogy róla beszéljenek, akik nem is ismerik őt. Mint írja, egy barátnőjétől hallotta, milyen nevetséges ostobaságokat állítanak róla a filmben, és aggódik, hogy vannak, akik elhiszik ezeket. Szerinte a média mindig is kegyetlenül bánt vele, mindig úgy érezte magát, mint egy kislány, akit folyton bántanak és kinevetnek az iskolában, és még az apja sem védte meg, pedig neki lett volna ez a feladata.

Azt hiszem, akadnak olyanok, akik hallani akarják a történetemet, akár egy könyv formájában. Párszor már félbe kellett hagynom. Lehet, hogy egy évbe telik, hogy megosszam a történetemet, talán még tovább, ki tudja?

olvasható a sztár bejegyzésében, amit dédnagymamája tanácsával zár, ami szerint a boldogság kulcsa az, hogy „el kell felejteni minden kibaszott dolgot, ami valaha történt”.

Egyelőre semmi hivatalos infó nincsen a szóban forgó memoárról, de az biztos, hogy az alapanyag kellően izgalmas. Erről és a Britney Spears körüli összeesküvés-elméletekről egy korábbi cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó
Meghaltak, mégis fellépnek – így szövik át a konteók a sztárvilágot is
Halott sztárok, akik még élnek, és élők, akik a nagyközönség tudta nélkül meghaltak – csak éppen eltitkolják előlünk, mert valamilyen felsőbb hatalom nem akarja, hogy megtudjuk az igazságot. Cikkünkben a celebekkel kapcsolatos legvadabb összeesküvés-elméletek nyomába eredünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik