A következő élő közvetítés része Egy új korszak vette kezdetét: hivatalosan is megkoronázták III. Károlyt

Russell Crowe azt mondja, protokollszegés miatt nem hívták meg a koronázásra

Pool Photograph/Corbis/Corbis via Getty Images
Pool Photograph/Corbis/Corbis via Getty Images
Nem beszélt túl baráti módon a monarchia intézményéről.

Russell Crowe elárulta, hogy nem kapott meghívást III. Károly király koronázására, és úgy véli, hogy ennek oka lehet egy szabály korábbi megszegése lehet. A színész egy ausztrál rádióműsorban elevenítette fel, hogy Vilmos herceggel való találkozásakor nem nagyon figyelt a protokollra.

Korábban a királyi háztartás egyik képviselője szólt a herceggel való találkozásom előtt, hogy így meg úgy kell majd hivatkoznom rá, ha megszólítom. Nekem meg ez nincs a DNS-eemben. Tisztelettudó vagyok, örülök, ha új arcokkal találkozom, de ez a felség dolog nekem nem természetes. Harry herceget és Vilmost is a cimboráimnak neveztem. Azt hittem, a képviselő el fog ájulni.

Kifejtette gondolatait a monarchia intézményéről is, előre szólva, kíméljék meg attól, hogy a királyi család ellenlábasának bélyegeznék.

Károly szerintem egy jó srác, de kicsit maradi. A ruhákat, a rituálét, a hóbelevancot távoli érdeklődéssel figyelem. Nem tudom, ennek az egésznek mit is kéne pontosan jelentenie nekünk 2023-ban. Nem hiszem, hogy kellene király, de biztos, hogy III. Károly a lehető legjobb munkát fogja végezni. Nem tudjuk felfogni, milyen érzés lehet ekkora kötelességgel és elvárásokkal élni. Folytatja a családi bizniszt, mert hát ez a sorsa.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik