Szórakozás

Egy éve ilyenkor: a családi nyaralás képeit nézegetve tűnt fel, hogy férjének viszonya van

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Tavaly ilyenkor olvasóinkat leginkább egy amerikai édesanya, Natalie álomszerűnek induló, majd rémálommá váló egyhónapos floridai nyaralása izgatta. Pontosabban a nyaralás egyik eleme, amikor a Disneylandben készült fotókat nézegetve rádöbbent, hogy valami nincs rendben közte és a férje között – amiről a fiatal nő egy videót is posztolt a TikTokra.

Készpénz, iratok és lejárt hitelkártyák is voltak abban a kisméretű széfben, melyet 2022 tavaszán, mágneshorgászat közben húzott partra egy tizenöt éves fiú és az ötvenkét éves apja az angliai Lincolnshireben. Becsületes megtalálók voltak, ezért felkutatták a tulajdonost és visszaadták neki a több mint húsz éve ellopott értékeit.

A Brazíliában élő Arthur O Urso, és népes – egészen pontosan tízfős – családja is nagy érdeklődésre tartott számot egy évvel ezelőtt. Az Urso-família élete nemcsak azért lehet különleges, mert ilyen sokan vannak, hanem azért is, mert gyerekekről esetükben szó sincs, csak egy férfiről, és kilenc feleségéről. A bonyodalmak elkerülése végett Arthurnak egyébként külön menetrendet kell vezetnie a párjairól, hogy mindnyájukkal elég időt tudjon tölteni.

Kilenc felesége van, külön beosztás alapján bújik ágyba velük
Arthur O Urso menetrendet készített, hogy az összes feleségére jusson ideje.

Betekintést nyerhettünk Megan Fox gyermeknevelési szokásaiba: a színésznő arra panaszkodott, hogy mennyi bántást kap a kisfia, amiért női ruhákat szokott hordani. Majd azt is elárulta, hogy nem minden téren annyira liberális, mint az öltözködés kérdésében, ha a gyerekeiről van szó.

Megan Fox szerint a 9 éves fia sok bántást kap, amiért női ruhákat hord
Nem szeretné gyerekeit kitenni a közösségi médiának sem, mert tudja, milyen hátulütői vannak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik