Szórakozás

„Tisztelettel, ezzel nem tudok egyetérteni” – fogadta Balogh Levente kritikáját Gergő a második elbocsátása előtt

A jelölt levonta a tanulságot a kieséséből.

Balogh Levente a múlt héten hívta vissza Az álommelóba egy korábban elbocsátott versenyzőjét: Gergő visszatérését nem mindenki fogadta kitörő örömmel, Máté egyenesen számonkérte az üzletembert, amiért megmásította a döntését a jelölttel kapcsolatban.

Gergő számára a minap másodjára is véget ért a verseny, az elbocsátását a következőkkel indokolta meg Balogh Levente:

Gergő, ugye visszahívtam, adnak önnek egy esélyt. Amikor elváltunk, én olyanokat mondtam, hogy ön túlpörög, kicsit néha flegmán kezel dolgokat. Ezen százszázalékban változtatott, túlságosan is. Ami nem az előnyére, hanem a hátrányára vált sajnos

– mondta az üzletember, mire a jelölt azt felelte, nem ért egyet a kritikájával.

Minden tiszteletemmel, ezzel most nem tudok egyetérteni, elnök úr. Persze, nyilván megérintettek elnök úr szavai és tanácsai, de nem érzem azt, hogy visszavettem volna, egyáltalán nem.

Az elbocsátása után a jelölt úgy fogalmazott: talán a kiesésének legnagyobb tanulsága az, hogy néha tényleg nagyon el van szállva magától, ezért nem szabad, hogy mindig nyeregben érezze magát, hiszen bármikor találkozhat erősebb emberekkel. Ennek ellenére semmit sem csinálna másként.

Gergő egyébként korábban a politikai pályán is szerencsét próbált, tavaly Gattyán György pártjának színeiben indult el a választásokon.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik