Élet-Stílus

Az álommeló: Egy jelölt közölte, feladná a versenyt, majd számonkérte Balogh Leventét

Egy kisebb vita is kialakult.

Balogh Levente három jelöltjét is hazaküldte Az álommeló csütörtöki adásában, péntekre viszont visszahívta egy korábban kiesett versenyzőjét, Gergőt. A jelöltek közül nem mindenki örült ennek a visszatérésnek, Máté már a soron következő feladat ismertetése közben közölte Dr. Krasznai Istvánnal és Farmosi Lariszával, hogy be szeretné fejezni a játékot.

Nem a Gergő ellen, de ez, hogy visszajött egy játékos, nekem ez… egyrészt, egy vezető nem csinál ilyet. Elküldött valakit, nem hívja vissza. Nekem ez egy akkora csalódás

– mondta a versenyző.

Balogh segítői erre elmondták, vezetőként velük is előfordult már, hogy visszahívták egy korábban elküldött dolgozójukat, és arra kérték a jelöltet, ne állítsa, hogy nem létezik ilyen.

Mátét több versenyző is próbálta meggyőzni arról, hogy maradjon: Detti elárulta, az ő fejében is megfordult, hogy feladja a versenyt, de végül úgy döntött, inkább bizonyítani akar. Máté viszont hajthatatlan volt.

A vitát követően Balogh Levente is megérkezett, aki elmondta: sem Detti, sem Máté hozzáállásával nincs megelégedve a témát illetően.

Ez a kihívás arról szól, hogy elnöki asszisztenst keresek. És pont. Nem magyarázkodom senkinek, hogy mit miért csinálok. Mindent azért csinálok, mert a legjobb embert akarom kiválasztani. Nem vagyok kíváncsi a kifogásokra. Egyébként meg maga nagyon sokszor volt a szőnyeg szélén, és szerintem ezt maga érzi is, és azért hozta föl most ezt a dolgot. Ez nagyon nem szimpatikus nekem, mert most is megijedt ettől a feladattól, és saját magában bizonytalan

– mondta Máténak az üzletember, hozzátéve: Detti esetében sincs rendben az, hogy megkérdőjelezi a főnöke döntését.

Balogh két percet adott a versenyzőknek arra, hogy eldöntsék, távozni akarnak-e. Az irodájába végül csak Máté ment fel, akivel az üzletember közölte, szerinte nem alkalmas a pozícióra, így hazaküldte.

Szüleim, barátaim nagyon drukkoltak. Mindenki azt mondta, hogy meg fogom nyerni. Rossz érzés, hogy csalódást okoztam. Igazából az elmúlt napokban már volt bennem egy ilyen, hogy lehet, hogy ez nem nekem való

– mondta később a kiesett jelölt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik