Szórakozás

Victoria Pedretti azt mondja, egy ismert színész a születésnapi partiján közölte vele, hogy számtalanszor kielégítette magát, miközben őt nézte

Matt Winkelmeyer / 2021 MTV Movie and TV Awards / Getty Images for MTV / ViacomCBS
Matt Winkelmeyer / 2021 MTV Movie and TV Awards / Getty Images for MTV / ViacomCBS
Tette mindezt állítólag közvetlenül azután, hogy kifejezte, mennyire tiszteli őt, mint színésznőt.

Victoria Pedretti, a Te és A Hill-ház szelleme sztárja a múlt héten ünnepelte a születésnapját, melynek alkalmából egy meztelen tükörszelfit osztott meg magáról az Instagram-oldalán. A posztjában arról írt, hogy egy évvel ezelőtt egy ismert színész lépett oda hozzá ezen a napon, és tett rá egy váratlanul ízléstelen megjegyzést – szúrta ki a Page Six.

Tavaly a születésnapi partimon odalépett hozzám egy ismert színész, és azt mondta: annyiszor kivertem már rád. Sokkolt, hogy meg merte ezt tenni. Mindezt azután, hogy kifejezte, mennyire tisztel, mint színészt

– írta posztjában Pedretti, hozzátéve: néha élvezi a visszafogottságot, néha viszont nem, és úgy véli, vicc azt hinni, hogy a szerénysége megvédi majd a testére tett tiszteletlen megjegyzésektől.

Szóval éljen a testem. Szeretlek. Az enyém vagy

– zárta gondolatait.

A 28 éves színésznő posztja azóta eltűnt az oldaláról, egyelőre nem világos, hogy ő maga törölte, vagy az Instagram távolította el azt. Mindenesetre a követői közül többen is egy új bejegyzése alatt reflektáltak a fentebb említett történetre.

Tedd vissza! Olyan színésznőkre van szükségünk, akik szembesítik őket. A démonoknak nevekre van szükségük, hogy elűzhessék őket!

– írta egyikük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik