Szórakozás

Otthonra talált Ralphie, a démoni kutya

Bár háromszor is örökbe adták, az új gazdik mindhárom alkalommal visszavitték Ralphie-t, a francia bulldogot a menhelyre, ahol a gondozói elkezdték tűzokádó démonnak hívni.

Úgy tűnik, a négyes lesz Ralphie, a hányatott sorsú francia bulldog szerencseszáma. Bár a kutyát korábban háromszor is örökbe fogadták a New York államban működő Niagara SPCA menhelyéről, mindháromszor vissza is vitték, az új gazdik ugyanis képtelenek voltak őt kezelni – írja a CNN.

Ralphie-ra januárban figyelt fel az amerikai sajtó, miután a Niagara SPCA Facebook-oldalán úgy hirdették örökbefogadásra, hogy elriasszák tőle a felkészületlen jelentkezőket.

Tűzokádó démon, tömény terror egy meglepően kis csomagban. Úgy gondolja, a világon minden az övé, és ha megpróbálod meggyőzni ennek az ellenkezőjéről, elszabadul a pokol. Állandóan résen kell lenned, ha egyetlen pillanatra gyengeséget mutatsz: elvesztél

– írták róla.

Bár azt gondolnánk, ilyen ajánló mellett Ralphie biztosan nem kellett senkinek, valójában több mint hétszázan jelentkeztek, hogy szívesen örökbe fogadnák a kezelhetetlen jószágot. Ralphie-t végül egy hivatásos kutyakiképző, Jason vihette haza, aki a tennesseei energiahivatal számára képez kutyákat.

A menhelyen úgy gondolták, Ralphie-nak az lenne a legjobb, ha olyan helyre kerülne, ahol nincsenek gyerekek és ő az egyetlen kutya, Jasonnál mégis egy kész falkához csatlakozik, melyben rajta kívül van még egy francia bulldog, egy tacskó és egy németjuhász.

Mivel Ralphie korábban nagy hírnévre tett szert, új gazdija indított neki saját Instagram-, és Facebook-profilt is, hogy a rajongói nyomon követhessék sorsának alakulását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik