Szórakozás

Katus Attila: Nem tudom elképzelni úgy az életem, hogy nincs gyerekem

TV2
TV2
A napokban lett 50 éves.

Katus Attila nemrég ötvenéves lett. A sportoló egy félmeztelen fotót osztott meg magáról a kerek születésnap alkalmából, barátai pedig meglepetésbulit szerveztek neki, ahol a Blikk videós interjút készített az ünnepelttel.

Mindennap úgy kelek fel, hogy nagyon szeretem az életet, úgyhogy alapvetően boldognak érzem magam. Amikor jön egy születésnap, mindig úgy vagyok, hogy nekem igazából mindenem megvan, engem nem kell, hogy ünnepeljenek külön

– nyilatkozta Katus, majd később arról beszélt, hogy bár jelenleg nincs párja, mindenféleképpen szeretne családot. Mint mondta, nagyon elfoglalt volt az elmúlt időszakban, ezért voltak elmaradásai párkapcsolati téren. Abban bízik, hogy ahogy életmódot vált, több ideje lesz ezzel foglalkozni.

Nem tudom elképzelni úgy az életem, hogy nincs gyerekem vagy gyerekeim. Nekem ez egy alapmodell, hogy én családos ember vagyok. Most éppen építkezem, az otthonomat teremtem meg, és ha ez megvan, akkor következő lépés a család, és megtölteni ezt az otthont a szeretteimmel. Úgyhogy ez is meg fog történni.

Hozzátette, mindenkinek van egy saját útja, és neki sosem volt sablonos az életútja.

Azt gondolom, ha egy picit később is jön el, ez el fog jönni az én életemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik