Szórakozás

Felrobbant a mellimplantátuma, most már bánja a sok plasztikai műtétet a kanadai modell

A melleit óriási méretűvé varázsoló influenszer nemcsak testileg, hanem anyagilag is belerokkant a túlzásba vitt mennyiségű szépészeti beavatkozásba.

Egy közösségi média sztár több mint 150 ezer dollárt – azaz közel 54 millió forintot – költött arra, hogy teljesen átalakítsa a testét különböző extrém plasztikai műtétekkel. A Mária Magdolna után csak Mary Magdalene művésznéven futó Instagram- és OnlyFans-modell mostanra megbánta, amit tett a testével, és kétségbeesetten próbálja visszafordítani a beavatkozásokat – írja a Daily Mail.

A mexikói származású, de Kanadában élő 30 éves nőről már mi is többször írtunk. Egyszer akkor, amikor állítása szerint a tízkilós mellei miatt nem engedték fel egy repülőre. Egyszer pedig akkor, amikor tönkrevágott egy Los Angeles-i házat, amit a születésnapi bulijára bérelt ki Airbnb-n – majd több millió forintnak megfelelő kártérítést kellett fizetnie, ezért közösségi adománygyűjtést indított.

Február elején azonban valami olyan történt vele, amihez képest a korábban említett két ügy eltörpül: az utolsó alkalommal a testébe ültetett 38J-s implantátumok közül az egyik felrobbant, és a két hatalmas melléből csak egy maradt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

1800LEAVEMARYALONE (@thepicklescabaret) által megosztott bejegyzés

Az influenszer a baleset hatására úgy döntött, hogy megpróbálja visszacsináltatni azokat a korábbi műtéteket, amikre az orvostudomány lehetőséget biztosít neki.

Az Instagramon 200 ezer követővel rendelkező modell a brit bulvárlap szerint egy közösségi oldalán megosztott posztban elismerte, hogy a plasztikai műtétek „véget nem érő körforgásában” ragadt, és folyamatosan kés alá feküdt, hogy helyrehozza az elrontott beavatkozásokat.

Ez már nem egy szórakoztató kis kaland többé, egyszerűen minden lehetséges értelemben kimerítő. (…) Az időm, a bankszámlám, az energiám és az egészségem kimerül. Hosszú távon pedig a végén csak egy nagyon drága, időigényes gödörbe ásod magad.

– írta, majd azzal folytatta, hogy az extrém külsejéért tett erőfeszítések „nem érték meg ezt a sok felesleges stresszt/energiát” az életében. Ezért a legújabb bejegyzéseiben már arra figyelmezteti az extrém plasztikai műtétek gondolatával kacérkodókat, hogy életük legnagyobb hibáit követhetik el az ilyen beavatkozásokkal.

Mary Magdalene most kórházban lábadozik, miután több implantátumot is eltávolítottak a testéből, de úgy érzi, hogy „szuper boldog” az eddigi eredményekkel, és sokkal jobban van a bőrében az 38J-s mellimplantátumok nélkül. „A hátam fantasztikusan érzi magát”, „a ruhák irreálisan jól állnak, és amikor beszélgetek az emberekkel, nem csak a melleimet bámulják” – sorolta a döntése után tapasztalt pozitív változásokat.

„A célom, hogy annyira visszafogjam a dolgokat, az emberek engem lássanak, ne a műtéteimet, amikor beszélek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik