Élet-Stílus

Háromhetes bulival tett tropára egy Airbnb-t, a rajongóitól kér segítséget a kármentéshez az influenszer

Kicsit túltolták a házibulit a Los Angeles-i kölcsönkecóban: több mint ötmillió forintra rúgott a számla, ezért a plasztikaiműtét-függő modell közösségi adománygyűjtést indított.

Egy kanadai influenszer és OnlyFans-modell az Instagram-követőihez fordult, és azt kérte tőlük, hogy dobják össze neki azt a 13 ezer dolláros (5,25 millió forintos) számlát, amit azután kapott, hogy három hét folyamatos bulizással leamortizált egy Los Angeles-i lakást, amit az Airbnb-n bérelt ki magának a 30. születésnapjára.

A Mary Magdalene (azaz Mária Magdolna) néven ismert influenszer az indy100 szerint először azt állította, hogy nem is a bulizás miatt keletkeztek károk a kibérelt házban, hanem azért, mert az ingatlan amúgy is ramaty állapotban volt. Persze később aztán beismerte, hogy ez nem teljesen igaz, és ő a hibás a károkért.

Bár az önmagára csak „plasztikai műtét fanatikusként” hivatkozó nő – akinek a félresikerült műtétektől elfertőződött fenekéről nemrég mi is beszámoltunk – saját bevallása szerint is megengedhetné magának, hogy saját zsebből állja a cechet, inkább elindított egy közösségi adománygyűjtést a GoFundMe nevű oldalon, hátha a rajongó összedobják helyette az összeget, amit az Airbnb be akar rajta hajtani.

Ez elkerülhetetlenül visszatetszést váltott ki néhány felhasználóból, akik nem vették jó néven a kérését – ami arra késztette Maryt, hogy feltöltsön egy klipet, amelyben elmagyarázza a helyzetet.

Szóval sokan nagyon dühösek a GoFundMe-kampány miatt (…) Én csak annyit teszek, hogy a bárki számára elérhető platformokat a saját hasznomra használom. Ne a játékost utáljátok, hanem a játékot

– védte be az adománygyűjtő kampányát, majd azzal folytatta: tudja, hogy „nevetséges”, amit csinál, és hogy sokkal több „valódi ügy” van, amire az emberek adományozhatnak.

„Nem képzelődöm, és nem teszek úgy, mintha ez egy nagy, fontos ügy lenne – a platform ott van, így megpróbálom kihasználni, mielőtt nekem kell majd teljes egészében kifizetnem a dolgot, amit meg is fogok tenni. De miért ne próbálnánk ki először ezt?”

Mary azt is beismerte, hogy a háromhetes bulizással túllőtt a célon: „Nem kellett volna ilyen helyzetbe sodornom magam” – mondta, majd arról beszélt, hogy aki nem akar neki segíteni, azt nem hibáztatja, aki viszont igen, annak köszöni szépen a dolgot.

Rosszul érzem magam, mert a házigazda kedves volt hozzám, bár úgy érzem, hogy a foltot ki tudtam volna szedni a kanapéról, mert a szobalány, akit felvettem, már korábban is megtette

– tanúsított némi Szentírást idéző megbánást a könyv egyik kulcsszereplőjéről elnevező influenszer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik