Szórakozás

Oláh Ibolya a Sztárban Sztárról: Nem szoktam ilyen jellegű műsorokat elvállalni, ez nekem is kihívás lesz

TV2
TV2
Szerinte nehézség utánzásnál, ha valakinek olyan könnyen felismerhető hangja van, mint neki.

Kedden kiderült, hogy Oláh Ibolya, az első Megasztár ezüstérmese is szerepel a Sztárban Sztár 9. évadában. Az énekesnő nem árulta el, miért mondott igent a felkérésre, azonban nagy kihívásnak tartja.

Nem szoktam ilyen jellegű műsorokat elvállalni, ez nekem is izgalmas lesz, kihívás. Másrészt pedig egy picit láthatnak a zsűrik – én így hívom a közönséget – újból a képernyőn. Meg én is magamat

fogalmazott kisfilmjében az előadó. Mint mondta, nagyon sokszínű ember, a civil életben igyekszik „nem normálisnak lenni”, mert szerinte a normális emberek unalmasak.

Az előtte álló kihívással kapcsolatban így nyilatkozott:

Mindig azt szoktam magamtól kérdezni, hogy vajon meg tudom-e csinálni. 22 vagy 23 éve vagyok a pályán, és ez idő alatt az ember kiforr. Nagyon nehéz úgy utánozni, miközben van egy kiforrott hangod, amit mindenki megismer, nemcsak az énekhangodat, hanem a beszédhangodat is. Nem vagyok egy szoprán, hanem egy alt, ráadásul jó füstös a hangom. Hát, kíváncsian várom! Szerintem a titka az a sok gyakorlás, meg egy kis izgalom, meg egy kis félelem, és akkor minden rendben lesz.

Kapcsolódó
Oláh Ibolya, Kamarás Iván és Zdroba Patrik is versenyezni fognak a Sztárban Sztár új évadában
Közülük kerülhet ki Magyarország legsokoldalúbb előadója 2023-ban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik