Szórakozás

Kim Kardashian megvásárolta Diana hercegné híres nyakláncát

Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue és Anwar Hussein / Getty Images
Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue és Anwar Hussein / Getty Images
Mélyen a pénztárcájába kellett nyúlnia érte.

A kikiáltási ár kétszeresét, majdnem 200 ezer dollárt, átszámítva több mint 72 millió forintot fizetett Kim Kardashian egy árverésen Diana hercegné egy nyakláncáért, aminek medálja egy ametiszttel és gyémánttal díszített kereszt, adta hírül a PageSix. A Sotheby’s aukciósház szóvivője úgy nyilatkozott, örülnek, hogy a nyakék új életet kap egy másik világszerte ismert hölgy révén.

Az Attallah-keresztnek nevezett drágakövekkel díszített nyakláncot a Garrard luxusékszereket tervező és gyártó vállalat alkotta meg az 1920-as években. Naim Attallah palesztin-brit üzletember a nyolcvanas években vásárolta meg, ő adta kölcsön több alkalommal is a néhai walesi hercegnének, aki például egy 1987-es londoni jótékonysági gálán is ezt viselte. A Sotheby’s közleménye szerint a keresztet köztudottan csak Diana viselte, halálát követően pedig nem volt látható a nyilvánosság előtt.

Nem ez az első alkalom, hogy Kardashian egy másik híresség ikonikus darabjára vet szemet, a tavalyi Met-gálán Marilyn Monroe ikonikus ruháját öltötte magára, amiért rengeteg támadás érte.

Kapcsolódó
A Marilyn Monroe-ruha tulajdonosa cáfolja, hogy Kim Kardashian tönkretette volna az estélyit
A tulajdonos szerint a fiatalok új csoportja is megismerkedhetett a ruhával a celebnőnek köszönhetően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik