Szórakozás

Őrült táncmozdulatokkal lopta el a show-t a 8 éves fiú a karácsonyi koncerten

700 ezer like-nál jár a kaliforniai fiú performanszát bemutató videó.

Hagyományos karácsonyi koncertnek indult a kaliforniai Menlo Park általános iskolásainak előadása, őrült show lett belőle.

Mindez a nyolcéves Jaden Williamsnek köszönhető, aki nagyon ráérzett a ritmusra, és látványos táncmozdulatokkal kápráztatta el a közönséget. Szerencsére az esetről – a fiú egyik osztálytársának anyja jóvoltából – videó is készült, amely jelenleg 20 milliós nézettségnél és közel 700 ezer like-nál jár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ashley Nichole Williams (@lady_a_williams) által megosztott bejegyzés

Jaden a chicagói ABC7-nek mesélt arról, hogy mi váltotta ki belőle a szereplési vágyat:

Csak elkezdtem táncolni, ráéreztem a fílingre.

Néhány kommentelő úgy vélekedett, hogy a fiú nem tisztelte meg az osztálytársait azzal, hogy ellopta a showt, de a hozzászólók között megjelent Jaden apja is, aki szerint nagyobbat nem is tévedhettek volna, ugyanis a csupaszív fiú rajong osztálytársaiért.

A videó posztolásakor megjelölték Jaden kedvenc amerikaifutball-csapatát, a San Francisco 49ers-t, amelynek címere a srác iskolai koncerten viselt kabátján és sapkáján is díszelgett. A csapat képviselője válaszolt is az Instagramon, hogy látták a videót, később pedig meghívták a fiút, hogy a következő meccsükön táncoljon a pályán rendezett showműsorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik