Szórakozás

Tetőtől talpig latexban követelt pénzt egy szexbarlangra három domina egy floridai város tanácsától

City of Fort Lauderdale / YouTube
City of Fort Lauderdale / YouTube
Negyedmillió dollárt szerettek volna kérni az adófizetők pénzéből. A Fort Lauderdale-i városi tanács ülésének bizarr pillanatairól természetesen videó is van.

Bizarr fordulatot vett egy amerikai város tanácsának a legutóbbi ülése, amikor egy domina trió a mikrofonhoz lépett, és 250 ezer dolláros (94 millió forintos) támogatást kért egy szexbarlang létrehozására.

A tetőtől talpig latexbe öltözött, kuncsaftjaik megalázásával pénzt kereső nők december 20-án, kedd este próbáltak meg pénzt szerezni a Florida államban található Fort Lauderdale ötfős városi tanácsától – számolt be az indy100.

A csapat arcmaszkot és hosszú szőke copfot viselő „vezetője” azzal kezdte, hogy: „Jó estét, tanácstagok! Szólítsanak Úrnőnek!” – majd így folytatta:

Semlegesen állok itt a Yardways Processing and Disposal tulajdonjogának megvásárlására vonatkozó megállapodás jóváhagyásáról szóló indítvány mellett. Azt azonban érdekesnek találom, hogy majdnem 1 millió dollárt fognak költeni arra, hogy a titkaikat a csatornába rejtsék – elrejtsék azt az óvszert, amivel tudtommal megcsalták a házastársaikat. (…)

 

Tehát azt javaslom, hogy ennek a milliónak a negyedét fordítsák a domok és szubok támogatására Broward megyében. Egy olyan szexbarlang építésére, amelyet mi – az adófizetők és a szavazó polgárok – hozunk létre számunkra.

A vezérszónok domina ezután felszólította a testület tagjait, hogy nehogy zavarba jöjjenek a „csillogó megjelenésétől”, majd a következő szavakkal zárta mondandóját: „Alig várom, hogy mindannyiójukat elfenekelhessem az új, nagyra becsült szexbarlangomban – és most elmehetnek!”

A tanácstagokat azonban nem hatotta meg a BDSM-szubkultúra képviselőinek kérése. Az egyik biztos csak annyit reagált, hogy „rendben, köszönjük” – majd a kérelmüket is elutasították.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik