Szórakozás

CoD-csata közben szerzett „háborús sérülést” egy videójátékos bevetéseit közvetítő tengerészgyalogos

„Eltörtem a lábam, ó, Istenem” – kiáltott fel némi káromkodással megfűszerezve a hobbistreamer, aki pár pillanattal korábban még őrjöngve ugrált az egyik csapattársa bénázása miatt.

A videójátékok szerelmeseivel viszonylag gyakran fordulnak elő kisebb balesetek, például az egésznapos játék után sokaknak lehet ismerős az ínhüvelygyulladás érzése. Azonban olyat valószínnűleg kevesen éltek át, mint a most következő történet főszereplője, az egyébként tengerészgyalogosként szolgáló Danny Hammer, aki a Call of Duty Warzone nevű lövöldözős játékban csatázott, amikor „háborús sérülést” szerzett.

A Japánban található Okinava szigetén kiküldetésben lévő Hammer a szabadidejében rendszeresen videójátékozik online úgy, hogy élőben közvetíti is, ahogy játszik. A múlt héten viszont az egyik közvetítését meg kellett szakítania, miután az egyik csapattársa bénázásán annyira felhúzta magát, hogy ugrálni kezdett, majd beütötte a lábát, és egyszer csak a földre zuhant.

„Eltörtem a lábam, ó, Istenem” – kiabálta többször is Hammer ennél egy fokkal cifrábban a baleset utáni fél percben a Kotaku által is megosztott felvételen.

Bár egy későbbi bejegyzésből aztán kiderült, hogy a fiatal tengerészgyalogos térde nem tört el, csak kificamodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik