Szórakozás

Blikk: Gabriela Spanic otthont keres Magyarországon, kétlaki életet szeretne élni

TV2
TV2
Itt csak nyáron lakna fiával, mert a hideget nem bírják.

Gabriela Spanic az elmúlt években gyakran megfordult Magyarországon a Dancing with the Stars miatt: az első évadban második helyezett lett, később pedig vendégfellépőként és zsűriként is visszatért a táncos showműsorba. A Blikk szombati cikkében arról ír, hogy a telenovellasztár annyira megkedvelte hazánkat, hogy szívesen ide költözne.

Sokat dolgozom azon, hogy ez megvalósulhasson. Én és Gabriel de Jesus, a fiam is nagyon szeretnénk. Ezelőtt Brazíliába mentem, és megkérdeztem tőle, hogy oda vagy Magyarországra szeretne-e velem jönni, és ő Budapestet választotta. Kétlaki életet szeretnénk élni, de itt csak nyáron lennénk, mert a hideget nem igazán kedveljük, bikiniben viszont nagyon szeretnék a Balatonba fürdeni

– árulta el pár hete a lapnak a színésznő.

Egy, az ingatlanpiacon dolgozó személy a Blikknek azt mondta,

Spanic legutóbbi ittlétekor több lakást is megnézett,

de még nem tudja, hogy vásárolni szeretne-e, vagy inkább hosszabb távon bérelni. Felmérte, mik a lehetőségei, és merre lenne érdemes esetleg kialakítani egy második otthont Mexikó mellett.

A TV2 sajtóosztályát is megkérdezték, ők a lapnak azt felelték: jó a viszonyuk a színésznővel, és ők is hallottak róla, hogy a fia szívesen élne Európában. „Bár Budapestet is nagyon szeretik, ha valóban ideköltöznének, az azért meglepne minket, nem tudunk ilyen tervről” – áll a csatorna válaszában.

Spanic nemrég azt nyilatkozta, szívesen lenne ő a következő Nagy Ő.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik