Szórakozás

Gabriela Spanic: Nagy örömmel fogadnék egy felkérést a magyarországi Nagy Ő-be

TV2
TV2
Számára Árpa Attila a tökéletes férfi.

A Bors interjút készített Gabriela Spanic-kal, és rákérdeztek nála, emlékszik-e a jelenleg A Nagy Ő-ben szereplő Árpa Attilára, akit a Dancing with the Stars második évadában zsűritagként értékelt.

Hogyne emlékeznék Attilára. Ő tényleg minden értelemben maga a Hun! Egyébként is minden tiszteletem és rajongásom a magyar férfiaké. Nálatok minden férfi szokatlanul jóképű, nagyon vonzó. Attila kifejezetten a zsánerem, hiszen szép magas, széles a háta, szép formás a válla és az izomzata. És meg van benne a számomra az egyik legvonzóbb tulajdonság, vagyis humoros, számomra fontos, hogy egy férfi meg tudjon nevettetni. Emellett táncolni is tud, ami egy újabb jó pont nálam. Szóval összegezném: Árpa Attila egy tökéletes pasi

– fogalmazott a színésznő, majd arra a kérdésre is felelt, hogy szívesen lenne-e a következő magyarországi Nagy Ő, ha erre lehetősége nyílna.

Természetesen nagy örömmel fogadnék egy felkérést a magyarországi Nagy Ő-be! Ki tudja, talán meg is találnám. Persze azt tudni kell, hogy magasan van a léc.

A lap Árpa Attilát is felkereste az ügyben, aki felidézte, hogy mikor nyilvánosságra került, hogy idén ő lesz a Nagy Ő, egy rádióműsorban poénként elhangzott, hogy milyen izgalmas fordulat lenne, ha Gabriela Spanic is bekerülne a kegyeiért versengő 19 hölgy közé. „Persze meglepődtem a felvetésen, de bevallom, izgalmas volt eljátszani a gondolattal” – mondta Árpa.

Egyet megígérhetek: ha lesz olyan szerencsém, hogy találkozunk Spanic kisasszonnyal a döntő utáni partin, megpörgetem a táncparketten

– nyilatkozta a színész-producer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik