Szórakozás

Magyar kislány játszotta a fiatal Jenna Ortegát a Wednesday című sorozatban

netflix
netflix
Romániában forgattak.

Gyakorlatilag minden létező sorozatot letarolt a netflixes Wednesday, ami után a főszereplő Jenna Ortega lett a legnépszerűbb celeb a közösségi oldalakon (komolyan, csak fel kell nézni a TikTokra). A címszereplő Wednesdayt alakítja a sorozatban, amiben feltűnik fiatalkori énje is, akit viszont egy magyar kislány játszott.

Váradi Karina a fiatal Wednesday volt a sorozatban, édesanyja, Bandula Nikolett a minap arról beszélt, hogyan került kislánya a pályára, illetve hogyan találta meg őket a szerep.

Egy közösségi oldalon láttam egy hirdetést, modellkedésre lehetett regisztrálni, megtettem, ennek már öt éve. Ott azt mondták rá, hogy tehetséges szupersztár. Úgy döntöttünk, hogy leszerződünk egy ügynökséggel. El kellett mennünk egy hajóútra, ahol sok iroda képviseltette magát, különböző országokból. Meg kellett tanulnia egy szöveget, kifutón kellett vonulnia, és el kellett játszania bizonyos jeleneteket. A végén majdnem mindegyik ügynökség, összesen kilenc szeretett volna leszerződni vele.

A fiatal színésznő édesanyja azt mondja, tavaly kaptak egy e-mailt arról, hogy szereplőket keresnek az Addams Familyhez. Otthon készítettek felvételeket, a gyereknek el kellett játszania, hogy szomorú, utána pedig dühös, mert megölték a pókját: „Maga a rendező választotta ki Karinát, a felvétel alapján. Romániában volt a forgatás, nagyon élvezte, nem is akart hazajönni. Fantasztikusan éreztük magunkat, mindenki nagyon kedves volt velünk. Eszméletlen, hogy mennyire kijöttek a Karinával”.

Azt még nem tudják, ha lesz következő évad, a Netflix számol-e Váradi Karinával.

A sorozatról szóló kritikánkat itt lehet elolvasni:

Kapcsolódó
Chuck Norris amatőr senki Tim Burton Wednesday Addamséhez képest
A Wednesday vérbeli tinisorozat, nem akar kiszolgálni mindenkit, inkább a Z-generációnak adna új hősnőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik