Szórakozás

Béres Anett: Nem bírom ki ezzel a fájdalommal még egy évig, úgyhogy most várom a csodát

RTL
RTL
A hátában lévő csavarokat addig nem lehet kivenni, amíg vissza nem csontosodik a csigolyája.

Béres Anett júliusban vett részt egy balul elsült teaszeánszon. Többórás életmentő műtéten esett át, amit azóta is több beavatkozás követett. Bár sokat javult az állapota, hónapokba is beletelik még, hogy teljesen meggyógyuljon.

Ami nagyon fáj, azok a hátamban levő csavarok. Sajnos ki kell várni, hogy visszacsontosodjon a csigolyám, ami még egy év, addig nem lehet eltávolítani ezeket az idegen eszközöket a testemből. Én viszont mondtam az orvosomnak, hogy nem bírom ki ezzel a fájdalommal még egy évig, úgyhogy most várom a csodát. Ha lehet ilyet mondani, túl pici vagyok a csavarokhoz, szinte kiállnak a testemből, elképesztően rossz érzés. A lábamban levőket hamarabb – nyolc helyett négy hónap után – ki is kellett venni, mert elviselhetetlen volt a fájdalom. Lehetséges, hogy a csigolyámban elhelyezett csavaroktól is hamarabb megszabadulhatok, de mivel az orvosom nagyon körültekintő és óvatos, valószínűleg ki kell várni az egy évet

fogalmazott a Blikknek Béres Anett.

A lapnak azt is elárulta, míg régen a munkájának élt, és folyamatosan dolgozott, addig most úgy él, akár egy nyugdíjas.

Idős emberekkel barátkozom, velük beszélgetek, tapasztalatot cserélünk, eszmecserét tartunk arról, kinek hol fáj. Pedig már nagyon szeretnék visszamenni dolgozni, és élni a régi életemet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik