Szórakozás

A Hooters-be vitte kilencéves fiát egy liverpooli apa jutalmul a gyerek jó bizonyítványáért

PA Images / Getty Images (illusztráció)
PA Images / Getty Images (illusztráció)
A fiú annyira jól érezte magát a keveset takaró egyenruhájú pincérnőiről ismert étteremben, hogy ezentúl minden héten oda szeretne járni.

Különös jutalmat talált ki az iskolában jól teljesítő kilencéves fiának egy Liverpoolban élő családapa. Az angliai városban nemrég jelent meg az alulöltözött felszolgálóiról ismert amerikai étteremlánc, a Hooters első egysége. A 36 éves Paul Edwards pedig úgy döntött, megmutatja a helyet 9 éves Buddy nevű fiának jutalmul a jó iskolai teljesítményéért.

A meglepetéssel előrukkoló édesapa azt nyilatkozta a LADbible című brit bulvárportálnak, hogy amikor mesélt a fiának az étteremláncról, Buddy nem hitte el neki, hogy létezik a hely, ezért a múlt hétvégén elvitte a helyi Hooters-be vacsorázni.

Jutalomként mentünk a Hooters-be, mert Buddy remek bizonyítványt kapott az iskolában. (…) Mindig azt hitte, hogy kamu az étteremlánc, ezért amikor Liverpoolban megnyílt egy Hooters, megleptem egy látogatással

– magyarázta Paul, majd azt is hozzátette, hogy Buddy először zavarban volt, de aztán feloldódott a nagyszerű és segítőkész személyzetnek, valamint a gyönyörű ételeknek hála.

Buddy egyébként annyira imádta a helyet, hogy a brit portálnak egyenesen azt mondta, ezentúl minden héten a Hooters-be akar járni Paullal apa-fiús estét tartani.

És hogy mit szólt az egészhez Buddy édesanyja? Paul szerint olyannyira nem zavarta a dolog, hogy ő maga vitte el a férjét és a gyerekét az étterembe autóval.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik